Gå til innhold

Koss Pro 3aa. Bra(nok)?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er litt delte meninger rundt disse, noen liker dem og motsatt. Ofte er det de som har sammenliknet med andre hodetelefoner som ikke helt har sansen for denne Koss'en. De sier ofte at det finnes bedre greier til prisen.

 

Trenger du lukkede hodetelefoner, forresten?

 

Bruksområder?

Lenke til kommentar

Det er veldig vanskelig å lage gode lukkede RIMELIGE hodetelefoner. Til under 700,- er dette noen av alternativene:

 

Sennheiser HD212 Pro (ca. 450,-)

Blokkerer lyd ganske brukbart, men blir fort litt ubehagelige da de presser en del på skallen. Lyden er mildt sagt bass-fokusert. Ganske mørkt lydbilde med lite detaljer, spesielt i mellomtonen. Ikke veldig raffinert eller balansert. Jeg har hørt bedre lyd til prisen, men ok isolasjon.

 

Sennheiser PX200 (ca. 400,-)

Ganske liten sak, som kanskje ikke isolerer allverden, men slett ikke så verst. Lekker veldig lite lyd utover. Lyden er ikke så verst heller. Noe å titte på hvis du tror du kan bruke noe i den størrelsen?

 

Shure E2c (ca. 750,-)

Litt over budsjettet, men tok dem med siden de er ganske spesielle. Dette er en øretelefon som isolerer meget godt, og låter svært bra. Passer også utmerket til bærbart bruk, hvis det skulle være interessant. Kan være verdt en titt hvis du er komfortabel med øreplugger.

 

Beyerdynamic DT231 (ca. 650,-)

Isolerer heller ikke like godt som mange store klokker, men lyden er helt suveren til prisen. Spiller man ikke så altfor høyt, lekker det ikke lyd ut til omgivelsene. Sammen med Sennheiser HD555 (helt åpen) gir DT231 best lyd i klassen under 1.000,-.

 

Etter min mening, lager ikke AKG og Sony gode nok lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.

 

Prøv å se om du finner Koss Pro 3AA i en butikk der du kan høre på dem, se også om du finner de andre. Spaceworld skal ha Beyerdynamic. Holder en liten knapp på DT231, selv om de ikke ser like fancy ut som de andre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...