Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

TelevoiPproblemer - Ip telefoni


Anbefalte innlegg

Kl er nå 1134 og jeg kan fortsatt ikke ringe ut. Problemene begynte går kveld ca. kl 2100. Er det flere med TelevoIP som ikke kan ringe ut nå? For ordens skyld: Det fungerte hele forrige uke uten problemer, og jeg har adapteret før egen ruter.

 

Ringelyden hadde jo også kommet på plass. Må si jeg begynner å bli veldig utålmodig nå. Vi er tross alt ikek i en prøveperiode, vi som har bestilt TelevoIP.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! har fungerer det som det skal nå kl 1150. Ringte også ut litt over kl 0800 i dag uten noen problemer.

 

Men en ting er at det virker som den er litt var på dtmf toner,dvs jeg har opplevd å måtte slå nummeret jeg skal ringe "sakte" dvs holde hver enkelt tast nede litt lenger enn vanlig.

Lenke til kommentar

Fra ca igår så kan ingen ringe inn til meg... Det kommer bare melding om at "nummeret eksisterer ikke"...... Fatter ingenting.. Maila support og de skulle se på det... Samtidig så vises mitt nummer igjen som 21 98 1000 når jeg ringer ut... AHRGHHHHHHHHHHHHH.... Det virka jo føørr, hvorfor skulle det bli surr igjen nå....

Lenke til kommentar

Har fått adapter fra TeleVoip for ca 3 uker siden. Har ikke fått det til å virke overhode. Nå går det ****** adapteren i bosskorga. Har sendt mail til TeleVoip og svaret jeg får er at de ikke vet, men har fått en bruksanvisning fra en bruker, kanskje den kan hjelpe meg. Men jeg fikk ikke det heller til å virke.

 

600 kr for adapteren + 150 innsatt i ringetid rett i dass!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Eivind04: du må da kunne returnere adapteren dersom det ikke virker ?? Og jeg sjøl har fortsatt sporadiske problemer..... Dvs jeg må omstarte adapteren for å kunne ringe ut (og noenganger også inn).. Så det er litt slitsomt... men jeg beholder adapteren en stund til... for det er stort sett nok med en omstart... Dog dette er svært irriterende i lengden.. Uansett jeg beholder adapteren til det kommer en annen kurant tilbyder... feks når NGT får skrudd ned månedsprisen til 0 :-D

Endret av Fjodorgrim
Lenke til kommentar

Glemte å si at jeg hadde masse problemer for et par uker siden, men problemene ble løst da jeg kjøpte en ny trådløs telefon. Adapteret takler ikke gammle analoge telefoner. Det har jeg bevist ved å teste 2 gammle analoge telefoner som begge virker i det vanlige analoge telenettet.

Lenke til kommentar

Hepp.

Har internett fra Nextgentel og Cisco 677i-dir...

Jeg hadde jammen litt problemer med å få HandyTone-adapteren til å virke som den skulle... :)

Tok meg relativt lang tid før jeg hadde alt i orden...

Jeg koblet adapter'n rett på trådløsrouteren som jeg har koblet til adsl-routeren.

 

Har ikke noe problemer med TeleVoIp nå i timene etter at alt var på plass...

 

TeleVoIP brukte alt for lang tid på å sende adapter! Eneste negative jeg har å bemerke :whistle:

Siden det tok så lang tid, og jeg var slapp med å lese dokumentasjonen, hadde jeg glemt å kjøpe ringetid... skulle ønske TeleVoIp hadde skrevet det med rød og fet skrift.

Lenke til kommentar
Glemte å si at jeg hadde masse problemer for et par uker siden, men problemene ble løst da jeg kjøpte en ny trådløs telefon. Adapteret takler ikke gammle analoge telefoner. Det har jeg bevist ved å teste 2 gammle analoge telefoner som begge virker i det vanlige analoge telenettet.

Jepp... HandyTone486 takler ikke såkalt "puls"-modulering.

Har selv analog telefon som kan benytte både "tone"- og "puls"-modulering.

Kan ikke ringe ut hvis jeg ikke bruker "tone" (DTMF)

Det er mulig at man kan endre dette i oppsettet til ht486, men jeg har ikke funnet ut hvor... (har lite lyst til å miste summetonen igjen, hehe)

 

Virkelig synd egentlig, siden man ikke kan bruke gode gamle skivedisknummer-telefoner :tease:

 

Stå på televoip!! Skaff meg billigere iptelefoni!! :D

Lenke til kommentar
Du er ikke logget inn.

Får denne meldingen når jeg prøver å få tilgang til hvilke telefonnr jeg har ringt på sidene til televoip. Andre som har dette problemet? (Jeg har ingen problemer med å ringe ut eller inn.) :dontgetit:

 

I orden nå. :roll:

Endret av wamjdi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...