Gå til innhold

Må få lov å anbefale Silent Hill 2


Xanitra

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ena var værre... den skulle vært ulovlig etter min mening.

Men ja, det er nok ganske skummelt ja, men en er bare nødt til å oppleve det spillet. Om man har sett en skrekkfilm å likt den litt, vil man elske det spillet.

 

men selvfølgelig, det er jo smak og behag

Lenke til kommentar
Er helt enig, det er skummelt, jævlig skummelt...

 

Spesielt den skrape-lyder zombiene lager når de går langs bakken, men så ser du ikke hvor de er pga den syke tåken :blush:

De sier at GTA 3 skal være så jævla forferdelig.. Men det er bare idioter som lar seg rive med av et sånt spill.

 

En anmeldelse av SIlent Hill hadde jeg skjønt. Ikke bare fikk jeg søvn problemer av det spillet, men jeg vurderte jo faen meg å ringe opp til folka som hadde laget det å spørre dem hva i faen de holdt på med.

 

 

Men altså.. 2'eren anbefales altså da på det sterkeste.

Det som gjør at 2'eren er så mye bedre enn det første er musikken, og historien.

 

 

Genialt.

 

 

Red: Jeg prøvde å la være å banne. Vet ikke om retningslinjene tillater så mye banning.. Men jeg måtte bare få fremmhevet den tekst biten med litt banning. For mer ekkel følelse har jeg aldri fått av et spill, og jeg har sett min gode kvote skrekk filmer og gjespet.

Endret av Xanitra
Lenke til kommentar

Må si meg enig i at dette er et utrolig fett og skummelt spill! Jeg synes resident evil serien er mye bedre, men stemningen er noe helt annet her. Ikke så mye bedre, men bare annerledes. Intromusikken på 1'ern er helt sinnsykt rå, den gitarsaken. Digger den! Dette spillet anbefales alle som liker skumle spill, og filmer for den saks skyld.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja, jeg har spilt Silent Hill 2, men synes fremdeles Resident Evil serien er bedre. Som jeg nevnte tidligere, stemningen er helt annerledes i SH enn RE, så jeg digger begge seriene, men etter min mening når RE noen hakk høyere. SH er skummelt så det holder, men noe mangler uten at jeg kan sette fingeren på det. Når jeg endelig har klart å sette fingeren på det skal jeg gi lyd fra meg Xanitra :)

Lenke til kommentar
Hmm...Hyrlen, du som spiller Doom3?

Spilte litt Sh2, men jeg kom bare ut i noen gater hvor jeg drepte noen zombie aktige vesener med en planke...ikke veldig skummelt i de gatene...

doom3 er ikke skummelt... SH er d derimot, spill d i et par timer og doom3,SS2 og AvP vil aldri bli d samme igjen.

Lenke til kommentar

Jeg har runnet nesten alle resident evil spillene, men ingen av dem har målt opp mot Silent Hill 2.

 

En veldig bra historie, blandet med den skumleste spillkarakteren noensinne (som såklart er pyramid head). Musikken og stemningen er veldig bra.

 

Kan ambefale dette spillet!

Lenke til kommentar
Jeg har runnet nesten alle resident evil spillene, men ingen av dem har målt opp mot Silent Hill 2.

 

En veldig bra historie, blandet med den skumleste spillkarakteren noensinne (som såklart er pyramid head). Musikken og stemningen er veldig bra.

 

Kan ambefale dette spillet!

takker.. en til som har skjønt det.

sountracket til det spillet.. mm.. deilig.

Lenke til kommentar

Hvorfor er jeg enig i alt dere sier?? :D

 

Jeg elsker Silent Hill spillene! De er geniale. En som nevnte sangen i introen i gode gamle 1'ern, den er jo sykt bra! Trodde det bare var jeg som fortsatt kan nynne på den og hutre av skrekk.

 

En sommer spilte jeg Silent Hill 2, 3 og to Resident Evil spill. Det var ingen tvil om hva som var best. Stemningen i Silent Hill med tåka, den forlatte byen, menneskene og skurringen fra radioen. Å HERREGUD!! :ohmy: Det er jo helt jævlig skummelt. Husker jeg ikke turte å spille det alene, så fikk med meg en kamerat. Vi vandra rundt på "Lakeview Hotel". Husker navna fortsatt :w00t: . Uansett, vi åpna en dør og kom inn i en lang korridor. Plutselig dukker det opp ett sykt og jævlig monster i enden av gangen. Egentlig ikke så veldig skummelt, men det var bare noe med den intense stemninga som gjorde at jeg kasta fra meg kontrollen, knuste en vase og skreik så høyt at naboene ringte på å lurte på om noe var galt. :ermm:

 

Jaja.. Har så mye godord å si om SH-spillene. Vet ikke helt hvilket som var min favoritt, men holder en knapp på 1'ern faktisk. Da det kom ut var det helt sykt liksom. 2'ern og 3'ern var også knall, det var bare noe med åpningen på spillet som slo meg helt ut. Grafikken og lyden var jo også forferdelig bra for å være PSX. :thumbup::thumbup:

 

Seff er det noen negative ting, som feks at spillet er for kort pluss at jeg godt kunne møtt flere mennesker med interessante personligheter. Men SH er såpass bra at det holder til 9/10 på min egen private skala... :!: :!:

Lenke til kommentar

Silent Hill 2 Er helt klart et av de mest skremmende spillene laget.

 

Mitt oppskrift for høyest fear factor er å

 

*Sitte alene hjemme, etter midnatt Alt lys slokka, Surround på fullt og selvfølgelig en widescreen TV med høy lyd på. Lover dere, du må ta pauser nå og da.

Lenke til kommentar

Ja, må ha stemning rundt for å nyte spillet 100 %. Hadde veldig høy lyd, gikk gjennom ett rom i "Apartments", hører det knirker i det jeg sakte setter føttene ned i det slitte gulvet, plutselig hører jeg en hviskende stemme si noe på latinsk. Hvorfor? Aner ikke. Men fyfaen så redd jeg ble... :cry::cry:

Lenke til kommentar

Silent hil ble en slags terapi for meg, før var jeg mørke redd, men etter jeg hadde spillt gjennom sh, var det bedre å gå alene i skogen om natten enn å utfordre skjebnen med 2'eren.. Men jeg sa til meg selv noe skal man dø av uansett, og satt i discen, spillte det, gjennomførte det.. og vips var fullstendig kurert mot mine værste mareritt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...