Gå til innhold

minne og trådlåst


Anbefalte innlegg

hei

 

lurer på om noen vet hva jeg må kjøpe (og pris) hvis jeg skal ha trådlåst nett på amilio l6820?

Og hva slags minne jeg kan bruke hvis jeg skal ha mer. Vet det er DDR SDRAM men er noe annet også som må stemme? (feks hastighet, har sett det er forskjell på 266/333 og 2100/2700 osv)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den maskinen du har støtter PC2100 og PC2700 ram. Det står ikke om det er standard DDR eller SO-DIMM DDR, men da det er en maskin med mobil prosessor vil jeg tro at den bruker sodimm.

 

http://produkt.barbara.no/vis_kategori.php...IMM%20(bærebar)

 

Der kan du finne en lang liste over ram du kan bruke. Jeg anbefaler deg å gå etter et kjent merke (f.eks. apacer, corsair, crucial eller twinmos) og at den støtter PC2700 standarden.

 

Om du skal ha trådløst nett må du ha et eksternt kort av type pcmcia/pccard. Det finnes uhorvelig mange kort til dette også, men anbefaler deg å finne ut hvilken type du trenger. Om du bare skal bruke den til internett holder 802.11b (11 Mbps), men om du skal overføre filer og støtte litt sikrere trådløse nett bør du velge 802.11g (54 Mbps). Totalt sett er det ikke så stor prisforskjell på disse. 802.11g støtter også 802.11b slik at det vil fungere i tilnærmet alle trådløse nett som finnes i dag.

 

http://produkt.barbara.no/vis_kategori.php...=62&techinfo_id[0]=861&techinfo_value[0]=Klientkort

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...