Gå til innhold

Finnes det per idag noen bedre? (Tundra 1557X Pro)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

fant det... men er det noen som har erfaringer med disse pc'ene?

 

Det ser jo ut som et kjempetilbud, men hvordan kan de holde prisen så lav i forhold? Må en montere alle delene selv, eller hva? Blir litt skeptisk..

Endret av jvestby
Lenke til kommentar
Det ser jo ut som et kjempetilbud, men hvordan kan de holde prisen så lav i forhold? Må en montere alle delene selv, eller hva? Blir litt skeptisk..

 

Hvis du ser på denne f. eks. står det:

 

Det koster ikke noe ekstra å få monter inn CPU, RAM HDD og evt. MINI-PCI kort (WLAN). Dette gjør vi uten eksta kostnad (dersom du ikke vil at vi skal montere det inn må du gi beskjed om det!)

 

Men det jeg også lurer på er hvordan denne "sjappa" er... Hadde egentlig bestemt meg for Whitebox CL56, men nå er jeg i ferd med å snu... Whitebox har jo et mildt sagt skralt rykte, men hvordan er rykte til IT24? Jeg har ikke peiling i det hele tatt, så hadde vært greit med litt hjelp...

Lenke til kommentar
Kan være verdt det å ta turen innom Digital Impuls også... har nettopp fått min AOpen 1557 derfra... veldig grei service!:=)

Jeg vurderer en lignende PC jeg også, kanskje akkurat den. Tror iallefall jeg går for en 1557. Er du fornøyd med PC'en du kjøpte? Er 1,6 Ghz nok på en bærbar?

Lenke til kommentar
...tja....1.8GHz "Dothan" er vel litt bedre ?

 

1,8 er sikkert selvsagt noe bedre. Men i mine øyne gir 1,6 ghz mer for pengene. Spesielt når man tar med at 1,6 Ghz sikkert har noe lengre batteritid...

 

Ikke det at jeg mener at 1,8 Ghz er noe feilkjøp altså! Bevare meg vel! Men i mine øyne er 1,6 et mer fornuftig valg. Og han spurte jo om 1,6 Ghz var nok, og det holder jo til å kjøre det meste ;) Og det man mister i en litt dårligere ytelse tar syns jeg man tar inn i økt batteritid. Jeg syns man i alle fall bør ha 1024mb ram før man oppgraderer prosessoren...

 

Når det gjelder Dothan er jeg imidlertid enig med deg! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...