Gå til innhold

counterstrike og radeon8500


Anbefalte innlegg

Har nå nettopp lagt inn win2k igjen. Men får jaggu ikke cs til å fungere som det skal. Får bare 15-30 fps og lyden forsvinner. Skjønner ikke hva dette kommer av, har lagt inn skjermkort drivere, via driver osv gang på gang men funker ikke. Noen forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

nå er det rett fær jeg hiver maskina på hav og finner meg ei hule uten strømm å bosette meg i resten av livet. HAr nå lagt win inn på nytt men same shit. cår inn i cs, 15-25 fps, lyden forsvinner og noen ganger forsvinner musa og. Kopierte cs over fra ei anna maskin på lanet her men det samme da også. Andre ting fungerer normalt (tror jeg, kjørte i hvertfall operation flashpoint fint i gårkveld) nai, nå kommer snart onkel klikk på besøk tror jeg... :smile:

Lenke til kommentar

kan prøve driverne til omega el red software. ligger på rage3d.com under files -> radeon

 

litt lavere score i 3dmark, men funker bedre i spill.

synst grafikken ble litt skarpere også

 

anbefales :smile:

 

[ Denne Melding var redigert av: Pangaea på 2002-04-23 22:14 ]

Lenke til kommentar

Asså når jeg hadde samme problemet med min gamle PC (P3 500 celeron, 256 SD ram GeForce 2 ti 500...COMPAQ!) så fikk jeg FPS problemene etter at jeg puttet inn geforce 2 ti-500 kortet.

 

FPSn stod på konstant 100 men det gikk "hakkende" altså den klarte ikke kjøre glatt. Men når jeg kjørte med et GeForce 256 Annhielator PRO fikk jeg rundt 50 - 80 FPS. Da går det smooth forutenom når FPSn går ned. Det som er tingen er vel at HK eller noe ikke takla gfx kortet, at det krevde for mye av den?!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...