Gå til innhold

hvilken lakkfarge skal jeg ha på mitt kabinett?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bare husk å bruk sandpapir på kassa først, for å slipe ned den lakken som er der. Så kjøper du en grunning og påfører den i et par lag.

 

Deretter kan du fyre løs med billakk. Bare husk å se hvordan type det er. Om du vil ha høyglans eller silkematt. Vil du at den skal skinne som solen, kan det være greit å invistere i en høyglans klarlakk til å ha utenpå lakken også.

Lenke til kommentar

En grunning har du under lakken, for at lakken skal sitte bedre og se bra ut. Det finnes flere forskjellige typer grunning. Grunningsfarger får lakkfarger til å se ut på en annen måte, og man velger alt ettersom hvilken farge man skal ha. På en PC er det ikke så utrolig viktig, så om du kjører en grå grunningsfarge, kan du ikke gå feil.

Lenke til kommentar

hmm, vet ikke helt jeg, men allesammen har jo svart, så hadde sikkert vært litt penere om du tok en annen farge enn det.

 

Jeg vet jo ikke hvilke farger du liker, men hadde vært pent med 2 farger, Kanskje orange og gul? orange i bunnen, og et gult mønster?

 

Det er du som bestemmer :)

Lenke til kommentar

Svar blir jo svært fint og stilfullt på pc kabinetter, så det er vel derfor at den brukes så mye. Hvis en er lei av svart kan en jo prøve å kombinere den med andre farger som rød eller blå +++ Jeg mener personlig at en bør ha mere svart enn den andre fargen for at det skal bli fint og passelig balansert.

En annen favoritt hos meg er grønnfargen en finner på AlienWare- og Chieftec kabinettene. Det er en metallic knallgrønn farge, og det er faktisk svært fint på kabinetter.

Lenke til kommentar

kjenner du noen som jobber på bilverksted? i såffal kan duy bare ta å sandblåse hele kassa så forsvinner all lakken fort som bare juling, og etterpå kan du lakke den i chrome, da får du one of a kind kabinett, jeg har vertfall aldri sett noen kabinett i krom :p (er sabla dyrt da men)

Lenke til kommentar
' date='12/07/2004 : 14:14'] ...etterpå kan du lakke den i chrome, da får du one of a kind kabinett, jeg har vertfall aldri sett noen kabinett i krom :p (er sabla dyrt da men)

Chrom lakk blir aldri bra. Det må forkrommes av profesjonelle hvis det skal være verdt å ta vare på, og det blir et fint lite helvete og holde det rent og pent slik at det blir pent.

Lenke til kommentar
,12/07/2004 : 14:14] ...etterpå kan du lakke den i chrome, da får du one of a kind kabinett, jeg har vertfall aldri sett noen kabinett i krom :p (er sabla dyrt da men)

Chrom lakk blir aldri bra. Det må forkrommes av profesjonelle hvis det skal være verdt å ta vare på, og det blir et fint lite helvete og holde det rent og pent slik at det blir pent.

kan hende det, tenkte bare at det hadde sett kult ut ;)

 

 

Kul farge Germino, men tror ikke jeg ville valg den

Endret av [Shinobi]
Lenke til kommentar

hva med ferrari gul?

http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=327

kanskje litt for mye gult!

 

den var stillig laget!

http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=376

 

åsen i pok... :dribble: får han til den stillige tegningene ??

nummer 1: http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=312

 

nummer 2: http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=311

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...