Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kur mot kviser?


Potetdamen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har fått noe komentarer på dette før, men velger alikevel å spørre igjen.

Er det noen som tar kreatin+proteinpulver+karbo her inne som har merket noe forksjell på huden?

 

Tar shake med karbo/prot etter trening (som er 4 ganger i uken). Har ikke merket noen effekt, hverken negativ eller postiv på huden.

 

Skal en behøve noe etter en vellykket accutan-kur?

Mener å ha lest at enkelte behøver å ta to omganger med accutan.

 

Det er heller få som tar to omganger med roaccutan, men de som er hardest rammet kan til og med måtte ta tre omganger med roaccutan. Hvis du har sett de "værste" innepå acne.org forstår du godt at dette er noe som virkelig gjør livet levelig for dem, og da er 9-18 måneder av livet ditt en smal smak å be om/gjøre.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_dingorz_*

Raste: Kan du gi en link til akkurat hva du kjøpte? Det finnes veldig mye forskjellig på MDformulations.com. Har du lest om det på acne.org?

Lenke til kommentar
Hvordan fungerer egentlig basiron? Etter min erfaring funker nesten ingenting av alle "anti kvise" kremene der ute, er denne annerledes?

 

Sånn som jeg har oppfattet det er det en mengde produkter som egentlig ikke fungerer, men Basiron blir vel det "sterkeste" før du drar til legen. Jeg merker gode resultater (har vel brukt det i 1,5 uke), og de fleste småkvisene er forsvnnet, har allikevel en del store igjen, men de virker å bli borte de også. Det som blir spennende å se er hvor hyppig nye kviser kommer ved bruk av basiron, noe jeg ikke kan uttale meg om enda pga at jeg ikke har brukt den så lenge. Jeg vil absolutt anbefale et forsøk. Kjøp Basiron, fuktighetskrem og ansiktsvask. Start med å vaske ansiktet om kvelden, og bland deretter fuktighetskremen og basironen i hånden, og smør det i ansiktet. Om morgenen dusjer du det av, og tar på fuktighetskrem. Når du merker at huden "godkjenner" Basironen, ikke blir tørr, kan du droppe fuktighetskremen om kvelden.

Lenke til kommentar

Dette er et spørsmål til dere som har gått på roaccutan. Jeg har lenge vært plaget med kviser. Jeg har prøvd alt av reseptbelagte medisiner, men det er ingenting som har funket særlig bra. Etter flere år med kviser/nupper er jeg pisslei. Jeg vil så gjerne bli ferdig med hele greiene. Alt annet i livet mitt går kjempefint, men det tærer på meg at ansiktet mitt er såpass kvisete. Jeg har ennå ikke turt å få henvisning til hudlege fordi jeg er redd jeg ikke er ille nok. Jeg har svært få dype kviser i ansiktet, men jeg har veldig mange whiteheads i hele ansiktet. Tror dere at jeg har en sjanse å få foreskrevet roaccutan selv om jeg ikke er et ekstrem tilfelle?

 

whiteheads-mag.gif

Lenke til kommentar

Drikk mye vann

ikke spis mye fet mat

ungå å ta deg selv i ansiktet veldig ofte

vask deg ofte på hendene

kjøp en rensekrem, som f.eks Clerasil eller Nivea Visage Pure, begge fåes på dagligvare-handel.

 

man kan ikke unngå noen få kviser, spesielt i puberteten, men disse tipsene hjalp veldig for meg, uansett er de sunne og lure, kviser eller ei.

Lenke til kommentar

Går på den enda.. Vet ikke helt hva jeg skal si egentlig.. Spiser jeg mye drit får jeg jo kviser, men tror den har vært med på å dempe det røde endel.. Det er der enda men i mye mindre grad av rød. Før var det veldig sint rød farge, men er mer rolig nå..

 

Men jeg har mer røde merker på andre kinnet.. Sykt irriterendes. Den andre sida er jeg egentlig førnøyd med selvom jeg har litt der.

Lenke til kommentar

Har handla en bok om en som har undersøkt hva mat gjør for å fremkalle kviser og hva man skal ikke spise og hva man skal spise osv.. Må bestille noe greier fra utlandet som skal føre til mindre rødhet osv. Skal si fra hvordan det går, virker veldig spennende.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Anonym_*
Har handla en bok om en som har undersøkt hva mat gjør for å fremkalle kviser og hva man skal ikke spise og hva man skal spise osv.. Må bestille noe greier fra utlandet som skal føre til mindre rødhet osv. Skal si fra hvordan det går, virker veldig spennende.

 

Mat fremkaller ikke kviser, ifølge Hudlegen min. Man kan fort skylde på maten, hvis man dagen etter en feit kebabmiddag får en kvise i panna. Men den hadde nok kommet uansett.

 

Anyway. Jeg er ferdig med min Roaccutankur for noen mnd siden, og jeg har ikke kviser lengre, håper det varer. Jeg var sterkt plaget! Mitt råd til dere:

 

1. Er kviser noe som plager deg mye, noen du tenker på ofte. Dra til lege å få henvisning til hudlege. Gjør dette fortest mulig, da det ofte er lang ventetid hos hudleger 1-2mnd!

 

2. Roaccutan er ikke nødvendigvis en mirakelkur for DEG, hudlegen vil antageligvis prøve diverse kremer, og høyst sannsynligvis en Tetracyclin kur først.

 

3. Roaccutan er sterke saker, blodprøve før, under, og etter kuren er nødvendig pga. lever-nivå

 

4. Roaccutan gir mange bivirkninger, ryggsmerter, veldig tørr hud og lepper, er veldig vanlig under kuren, kan fortsette etter kuren. Siden kuren sitter igjen i kroppen noen mnd?

 

5. Å reise til hudlege eller lege er ikke skummelt!

 

6. Ikke bruk vaskegel ala Clerasil, Garnier facegel ol. Man får utrolig tørr hud av dette.

Vask huden med vann.

 

7. Bruk en god fuktighetskrem etter dusj. Ånei fuktighetskremer gir deg ikke flere kviser.

 

Lykke til ;-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...