Gå til innhold

Noen som vet hva som befinner seg inni en 1557?


Anbefalte innlegg

Bare så det er sagt, jeg har sett de bildene av en 1557 uten tastatur, men de svarte ikke på det jeg vil vite.

 

Jeg har lyst til å casemodde. Problemet er at "alt" er gjort. Jeg lar meg ikke imponere av vinduer og lys i en desktop, alle har det. Casemodding handler om å gjøre nye ting og bygge en unik maskin. Derfor vil jeg modde min CL1557.

 

Det er begrenset hva jeg KAN gjøre med en laptop. Casebadge er jo en idé, men langt fra imponerende. Jeg har tenkt på å gjøre noe med den pinnen som stikker ut fra skjermen, kanskje få den til å se ut som en flamme.

Jeg kan også prøve å male maskinen, men igjen virker dette primitivt.

Plexiglass på en laptop er en ting jeg brenner for. Å gjøre hele maskinen gjennomsiktig er kanskje litt ekstremt, så jeg har en liten plan.

 

IMGP0997.jpg

(Bildet er skamløst stjålet, jeg tok det ikke selv)

 

De røde strekene er det jeg trenger info om. Jeg tenkte å skjære dem ut, sette inn plexiglass og noen etches, f.eks. denne: SWETWOLFST1.JPG

 

Før jeg engang vurderer å gjøre noe sånnt må jeg derimot vite hva som skjuler seg under håndleddet mitt i skrivende stund. Batteri og DVD-RW er greit, men er det noe over som jeg absolutt ikke må komme borti. Eller andre grunner til at dette er dømt til fiasko?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

atrax: har liksom lyst til å vite om dette kommer til å gå før jeg setter garantien på spill ;)

 

adyton: har tenkt litt på dette og. Jeg har en onkel som er glassmester, han kan sikkert hjelpe. Jeg må også prøve å skjære dette ut på skrå, med den tynneste glassiden opp, slik at evt. stygt lim blir skjult av plastikken.

 

Én ting til, går det an å åpne den delen av PCen og lukke uten å skade noe? For å fa plexien på plass må man jo nesten inn fra undersiden...

Lenke til kommentar

Er ikke stort spennende som skjuler seg der faktisk. HK, minnet, CPU, skjermkort osv. sitter i bak-kant og frem til ca. der touchpad'en ligger. derfra og ut er det som regel bare cd drev, batteri og touch-pad'en. ihvertfall på min Fujitsu AmiloD.

Tror det burde gå bra.

 

Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Dingy, det var det jeg fryktet. Sakl man først ha en gjennomsiktig plate på maskinen bør det jo være noe spennende rett under...kunne jo kanskje skru opp en ødelagt CD-ROM og se om det er spennende plater der, som kunne få maskinen til å se penere ut :)

Lenke til kommentar

Var det ikke et bilde på 1557 erfaringer tråden av en som åpnet opp maskinen? Eller var det bare under tastaturet det kanskje...

 

Pinne som ser ut som flamme som stikker ut av skjermen? Hørtes veldig harry ut synes jeg... Mener du den du låser lokket med?

 

Og skulle du hatt plexiglass så burde du tatt og byttet ut alt som er av sølv under hendene dine. I det minste skjære ut noen hull i mønster. Sirkler, stjerner, firkanter, mange små ellernoe, så det blir litt tøft. Men har du utstyr til å gjøre slikt så nøyaktig og presist at det blir bra? Skal jo i tillegg til å se bra ut være godt å støtte hendene på...

 

Jeg ville heller satset på å lakke om hele jeg da... (ikke male med pensel, spraye!)Om du uansett er så dyktig at du klarer å plukke den fra hverandre uten at noe blir ødelagt, så tror jeg det hadde vært veien å gå... Ikke så originalt, men likevel en stor sjanse for å bli veldig bra. Det "enkleste" er noen ganger det beste vet du... less is more, slike ting. Er jo ikke få farger å velge mellom der ute iallfall...

Endret av Vannjenta
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...