Gå til innhold

Dilemma mellom Ixus500 og sony w1


Anbefalte innlegg

Lurer veldig på hvilket kamera jeg skal velge.

 

Begge er ganske lik, men Sony har AA batteri (fordel når man skal på ferie, tror jeg? Synspunkt?), flere innstillingsmuligheter (untatt hvit-balase!), USB2.0 og bedre video (ikke så viktig). Men, memstick er dyrt!

 

Canon har hvit balanse manuell ktr, relativt billig compact flash men USB1.1, custom batteri og ingen sånne preset modes.

Har lest noe om treig autofokus på canon-kamera, kan noen berefte eller avkrefte det?

 

Begge tar i følge tester utmerkede bilder.

 

Noen synspunkte? Kanskje noen som har ixus eller sony p100 (skal hvist ha samme optikk som W1). Alle synspunkter fra alle taes imot med takk!

Endret av Oggy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sony sitt er nok en tanke mer "proft" om det er lov å kalle kameraer i den klassen det. Men med Memory Stick, blir det fort litt dyrere. Dask på lanken til Sony...De bør ha CF som et alternativ.

 

Ellers, så stikker nok Canon sitt av med seieren i design, selv om dette nok igjen er smaksak. Også var det dette igjen da, at "alle" har Canon 400-430-500 for tiden..

 

Bildekvalitet.... Ikke store forskjeller, men av det jeg har sett, så liker jeg Sony`en best. Mange faller uansett for Canon sin enorme fargemetning, men er dette ønskelig kan balansen alltid endres i etterkant.

 

Mitt beste tips, er å kikke på prøvebilder på nettet, og så gå til en butikk for å prøve begge. Det har mye å si hvordan kameraet føles for deg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...