Gå til innhold

De første Neonode-enhetene ute


Anbefalte innlegg

Hehe. Joda, det kan bli spennende om denne faktisk kommer nå. Tvilen nager fremdeles, men sjansene kan vel man ta seg råd til å gi.

 

I teorien så kan det jo være helt enkelt slik med neonode at når de begynte å snakke om multimediamobiler (for å kalle det det) så kikket noen smarte gutter i krystallkulen og forutså hvilke teknologiske muligheter som kunne komme i fremtiden. Så som skjerm, mp3-spiller og slikt. Dernest satt de seg ned å fant frem til et flott design på hele saken, tenkte litt mer på hva de kunne forvente seg i fremtiden, og papirlanserte det hele som Neonode n1. Utsettelser og lignende har bare vært grunnet det faktum at teknologien ikke har blitt tilgjengelig ennå.

 

Det som jeg har vært mest spent på er en slik batterilevetid som de lover på slik en liten enhet, men det kan jo være på samme måte som det er med de bærbare maskinene. Det loves sinnsyk god batterilevetid, men når det brukes så blir det plutselig gjerne bare halvparten?

 

Ikke vibrering sies det. Heller ikke blåtann... Personlig så er det ikke det jeg bryr meg mest om. Sikkert kjekt om man vandrer rundt på bråkete steder ja, det er det. Eller om man sitter og spiller på en datamaskin og har headset på hodet. Men vibrering kan og være en plage, så som når jeg har slått lyden av min telefon av på kino eller lignende, og den ringer. Selve vibreringsmekanismen lager jo ganske mye lyd da...

 

Ellers, blåtann... Hmm. Tror kanskje det kan være et savn om det blir sluppet fullstørrelses QWERTY tastaturer til mobiltelefoner (slik som man har litt lovet å få med den derre jeg ikke husker navnet på for tiden. Engelskproduserte saken som ble demonstrert på messen i vinter/vår...

 

Men så lenge man får med en god kabel til å koble mobilen mot dataen tror jeg nok jeg skal ha meg denne.

 

Men igjen, vi får se...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har hørt om en sånn liten ting som det går ann å sette på mobilen så den får vibrering... Jeg tror det har kommet.

JA det stemmer det kom for en god stund siden, Jeg hadde en sånn til min 3210 :D

 

Edit: Døve bruker sånne. :yes:

Endret av SumSar
Lenke til kommentar

Gleder meg til denne. Den kan by på så å si alt man trenger og mye stash.

Jeg tror ikke at Neonode blir noen Buisnis mobil eller proff modell, og heller ikke at den var ment som det. Den har et Fancy utsendet og mye nytt stash som ofte ungdommen er interiserte i. Jeg tror den blir beregnet på ungdom.

 

Jeg kommer antaklig vis til å skaffe meg en slik en hvis den kommer ut og ikke koster mer en 5 laken. Den er liten, ser fet ut, har touchscreen, feit lyd, masse specs, bra dispaly osv. At den mangler Blåtann og vibrering driter jeg egentlig i. Når jeg hadde 6600 brukte jeg blåtann 3 ganger, og vibrering på de mobilene jeg har hatt hittil har verdt ok, men ikke nødvendig. Hvis jeg vil være tilgjenglig har jeg på mobilen på ringelyd. Hvis jeg er på skolen, sover eller andre ting, så har jeg ikke bruk for mobilen og er i en situasjon hvor jeg ikke skal snakke, så vibrering er ikke noe jeg på død og liv må ha.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
at den kommer uten vibrator kommer til å bli en stor feil for dem dessverre :ermm:

Ja, det kan godt hende, men mange folk kjøper den selv om den ikke har vibrator eller Bluetooth. Mange kjøper den fordi den er så utrolig liten og har touchscreen.

Men mye mer ville kjøpt det hvis det enten var med bluetooth eller vibrator.

Gjelder det ikke å selge produktet? :D

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...