Gå til innhold

GeFoce TV Out


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du sier ikke hvilket Geforce kort det er snakk om her? Om du kan vise bilde på pc-monitor og TV samtidig avhenger nemlig av dette. Har du noe som blir kalt TwinView går dette fint, men uten det må du holde deg til èn enhet om gangen. Sjekk hva ditt kort har.

 

Det skal finnes programmer ja, men jeg vet ikke om noen slike å har derfor heller ikke noen formening om de gjør "jobben" lettere. Det er bare å plugge kabelen til TV og TV-utgang, gå inn på skjerminnstillinger og sette TV som valgte ut-enhet. Er ikke TV et valg der kan du trykke (refresh eller oppdater). Nyere kort kan dette. Hvis ikke må du reboote maskinen din med TV koplet til, å du skal da fint kunne velge TV som ut-enhet. *merk* Programmer som Refresh-fix o.l. kan stoppe TV-ut fra å fungere skikkelig, da disse programmene låser skjermens refreshrate til (vanligvis) en verdi over 60Hz.

 

- TechSupport http://www.silentblue.net

Lenke til kommentar

Hei du!

Har et Gainward Ti 460. Dette kortet støtter ikke twin view, dual view, eller begge skjermer samtidig om du vil. Men..et prog som heter Tv Tools 6.0 har hjulpet meg. Dette proget tvinger kortet til å sen de bilde på TV og PC skjermen samtidig. Dette er bare et bevis på at begrensningene ofte ligger i drivere eller software og ikke i kortet.

Så prøv TV Tools 6.0 mann.

 

Hils G :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...