Gå til innhold

Hansol 900P - GUL skjermbilde


John Kr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har Hansol 900p og må si jeg er MEGET fornøyd. Skjermen er mye bedre en det jeg hadde forventet, kan skjermen og en annen jeg har vfaktisk ikke se noe forskjell på denne ært borti til 5000,-.. Det er ihvertfall ikke noe tvil om at det er en skikkelig ren hvit farge.

-

Har forresten geforce 2 -mx200

Lenke til kommentar

hansol skjermer suger, berre problem med dei, dei er billige ja, det er greit bilde i dei så lenge det vare

 

på skulen har me sett opp to klasse rom allt med hansol skjermer, tilsamen 30maskiner, og 6 av skjermen har det våre noko gale med.. det seier litt om den gode kvalitete dei har

Lenke til kommentar

Jeg har prøvd det meste: Degauss, justert colour-tempen til USER og 9300K. Samme enorme gulfarge. Når det gjelder skjermkabel og pinner så er dette ikke rørt - ingen ut/inn montering og bevegelser. Jeg prøvde også skjermen på min andre PC - samme gule fargene.

Det er vel bare å sende den i retur.

Jeg har kjøp den på Komplett.no - tar gjerne mot flere synspunkter på kvaliteten. Skal jeg prøve å bytte den mot et annet merke eller annen modell?

Der er vel INFOCARE som har servicen på disse skjermene til Komplett??

 

Uansett så takker jeg for svarene som jeg får.

 

John Kr

Lenke til kommentar

Jeg har også 900P, kostet bare 2800!! Er svært fornøyd, har ikke hatt noen problemer enda. Bildekvaliteten er bra, vil jeg vel si, ihvertfall når en tenker på prisen.

Eneste er at den er så stoooor og tung! Skrivebordet mitt buler ned under den :lol:

 

Min gamle skjerm (Hyundai 15 tommer) fikk faktisk et gulaktig skjær, fryktelig irriterende i spill. Den flimret av og til hvitt, spesielt rett etter jeg hadde skrudd den på, men den stabiliserte seg på gult etter noen sekunder. Skjermen hadde fått litt røff behandling i bil og diverse da jeg altfor ofte drog den med på linking hos noen kamerater. Sikkert en kontakt eller noe annet som har løsnet, tenker jeg..

Lenke til kommentar

Hansol 900P

Som det ser ut nå så blir min monitor bare GULERE og GULERE. De andre fargene forsvinner sakte men sikkert. Dette er ikke bra.

 

Dette er den andre skjermen til Hansol 900P som jeg bytter på kort tid. Den forrige skjermen vibrerte bilder -- bildet trakk seg sammen i en vibrerende bevegelse.

 

John Kr

Lenke til kommentar

3 år på døren garanti.

fra komplett'(infocare)

eneste jeg har å klage på er at jeg får slike små/korte nesten umerkbare, men irriterende flimmmer ca 1-10 ganger i minuttet, de er så korte flimmer at du nesten ikke ser dem,,, derfor er det extra irriterende da..

 

var bare å levere den sa komplett.

Lenke til kommentar

Samme rykkninger eller vibrasjoner sideveis hadde jeg på min forrige Hansol 900P. Jeg byttet skermen inn. Fikk denne skjermen her i retur, det gikk 2 mnd så ble skjermen gul. Nå er den så gul at de andre fargene er forsvunnet.

 

Komlett sender meg forhåpentlig ny skjerm over helgen, men hva vil skjem med den -- varer den lenge???

 

Tar imot erfaringer fra dere der ute angående HANSOL 900P

 

John Kr

Lenke til kommentar

Dersom Hansol skjermene er billige og kanskje ikke av ypperste klasse så vet jeg ikke hva LG er. Er ikke LG et biprodukt/bytte av navn fra GOLDSTAR. Var Goldstar et brukbart produkt???

 

Håper at den nye skjermen jeg ¨år fra Komplett blir bra -- reparert skjerm/brukt !!!! -- dersom ikke bytter jeg merke til et kvalitetsprodukt. Hva skal jeg bytte til??

Det som er synd er at jeg har flere skjermer av denne 900P modellen -- den elste er dem er den beste -- feilfri.

 

John Kr

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...