Gå til innhold

Hyundai L70A og skjermkort


Anbefalte innlegg

Har lest gjennom diskusjonene om L70A som de selger på PS Data. Ser ut som de fleste er fornøyde (var vel bare Flakkman og haroare som var missfornøyde). Har jo gått en stund og lurer på om folk har noen mere erfaringer med skjermen.

 

Skal jeg ha L70A tenker jeg at jeg "må" ha et skjermkort med dvi utgang som klarer 1280*1024 i 3d spill (sånn at jeg slipper skalering). Tenkte da på f.eks. Radeon 7500 eller 8500LE (8500 blir for dyrt), men klarer disse 1280*1024 i de fleste spill? Går det ann å kjøre disse uten vifte forresten? I tillegg så kunne det vært greit med tv tuner på kortet, men har ennå ikke funnet noen all in wonder kort (untatt 8500 modell for over 4000) som har dvi utgang. Noen som har noen annbefalinger?

 

Hvordan kobler man et eget tv-tuner kort til skjermen? Er det no loopback greier lignende de som var til voodoo 2 (ødela bildet husker jeg, måtte ta av loopbacken når jeg var ferdig å spille;-()

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Går det forresten bra å sende skjermen tilbake til PS etter at man har sjekket om det er pixel feil/bildet er aksetabelt ? Haroare (eller no, husker ikke helt nicket), hvordan gikk det å sende skjermen tilbake? Er det noen forseglinger man ikke må bryte for at man skal kunne sende tilbake eller er det bare å pakke den pent inn og sende innen 14 dager?

 

En ting til:

Kan man lese hva som står på skjermen samtidig som man scroller? Og hvordan er fargene når man ser skjermen litt fra siden?

Lenke til kommentar

Det går fint å sende den i retur..jeg hadde likedan skjerm. sendte den i retur var ikke helt fornøyd siden jeg spiller endel..sidesynvinkelen er for dårlig...jeg ringte psdata de sa jeg skulle bare sende den tilbake...degen etter at de hadde mottat den la de pengene inn på min konto

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Takker lurer på om jeg ikke skal skaffe et tv tuner kort når jeg får lcd'en (ombestemte meg og venter nå på at Eizo L565 skal komme til webshoppene).

 

Har bare en tv-utgang på rommet og den brukes til kabel-internett, får man kjøpt splittere/forgrenere til tv kabelen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...