Gå til innhold

Logitech diNovo Media Desktop


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har lenge etterspurt mer info til Mediapad, har spurt om noen på winamp developer kunne tenke seg å lage en liten plug in til winamp som gjør at du får opp info i LCD display. Hadde egentlig tenkt å fikle litt med dette selv, siden det er fult mulig med tanke på at det fungerer til WMP. Men ettersom jeg må lære meg et helt programeringsspråk for å få til dette så har det uteblitt. Mulig det har kommet noe mere på fronten i det siste, eller kanskje noen som har laga plugins til winamp før har lyst på en liten sommernøtt? :D

 

Ellers så bør en ha en trådbaser reservemus liggendes, jeg opplever til støtt og stadig å gå tom for batteri på musa og det er ganske irriternde når du er mitt i krigen. Bortifra det så føler jeg den er like så god som en vilken som helst trådbasert mus til spilling.

 

Håper på å se flere diNovo produkter fra Logitech.

Lenke til kommentar

Får vel komme med min erfaring jeg og..

 

Har hatt DiNovo noen måneder nå, og kan ikke si å ha opplevd noen av de problemene det her siktes til (driverproblemer, etc).

Den lange "oppstartstiden" er normal

 

Det eneste jeg har å utsette på tastaturet, er at det er umulig å lage spesielle tegn, slik som þ ved å bruke alt+nummertaster. Dette er en svakhet som er kjent av logitech, men det finnes ingen planer om å forbedre dette (jfr supportfyren jeg skrev litt med)

Lenke til kommentar

Jeg har også diNovo og er kjempefornøyd med det. Jeg har ikke hatt noen av de nevnte driverproblemene, og jeg synes også at musa er kjempegod (også i spill). Blåtann-funksjonaliteten fungerer utmerket mot min Siemens S55 mobiltelefon. Det er ganske herlig å skrive sms på diNovo sammenlignet med på mobiltelefontastatur...

 

Jeg savner også å kunne skrive spesialtegn ved hjelp av Alt+nummer (f.eks. å skrive ‰, når jeg skal skrive om helgefylla :whistle: ).

Endret av Roadrunner7
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

OK, jeg har et helt greit tastatur som funker heeelt fint, men faen som det knitrer og knatrer der man taster i vei. Jeg vil ha laptop feeling, men som også kan brukes til spill. Jeg MÅ ha "Play", "Stop", "Frem", "Tilbake og jeg vil ha numpad som er integrert i tastaturet. Btw, får man festet den mediapad'en eller hva den heter, fast i tastaturet på noen måte ?

En siste ting er at jeg vil helst ha et slikt nice tastatur som kan heves slik normale tastaturer kan, pluss at det har ledning med USB tilkobling og jeg trenger ikke mouse-bundle. Jeg har en Razer mus og den skal jeg bruke, ingen andre ;)

 

Litt mange krav, men finnes det et slikt tastatur til meg :roll:

Lenke til kommentar

det vet jeg ikke, er ikke det på diNovo, men det finnes vel alternativer som du legger hele tastaturet på, men dette er jo ganske flate tastatur, så for meg ville det vært veldig ekkelt å hatt håndledstøtt på, hvertfall på diNovo, har ikke prøvt det andre tastaturet, men det er sikkert noen andre som kan utale seg bedre om det.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg skrev lengre tilbake på denne tråden at jeg var svært fornøyd med diNovo. Nå, etter å ha hatt det litt over ett år, så begynner problemer å dukke opp. Det viser seg nemlig at kvaliteten er nokså elendig. Jeg karakteriserer meg som en forsiktig og ikke-brutal person, og jeg har aldri sluppet tastaturet i gulvet eller noe.

 

Nå har en av knappene falt av, og når jeg ser på festemekanismen så er jeg forundret over at ikke alle knappene har falt av. Det er noen syltynne simple plast-greier som gjør at knappene i det hele tatt holder seg på plass. I tillegg til den ene knappen som har falt av, så er en annen i ferd med å løsne.

 

Tenker jeg må sende tastaturet tilbake og få det fikset på garantien. Men dette ser helt horribelt elendig ut, kvalitetsmessig! Når garantien og reklamasjonsretten er ute, så varer det nok ikke så lenge etter det. Hvor lang reklamasjontid er det på et tastatur, forresten?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...