Gå til innhold

Bæreveske Whitebox (CL1557)


Anbefalte innlegg

Da kan jeg meddele at jeg nettopp fikk bærevesken til min CL1557 fra Whitebox! (bud fra posten på døra). Etter å ha lest diverse innlegg om denne vesken på forumet hadde jeg ikke så store forventninger til den, men den var ikke så ille som jeg fryktet. Har lest at den ikke hadde noen beskyttelse for pc-en osv.

 

Vesken jeg har fått er laget i sort kunstskinn. Den har to store rom og fem mindre lommer. Ikke noe firmamerke eller produsentmerke etter det jeg kan se.

 

Den ser og kjennes litt billig ut (og er nok det også...), men er forsåvidt kurant nok. Den beskytter pc-en bra, og har rom nok til tilbehør.

 

Er det den samme vesken som andre har fått? Eller er det forskjellige vesker som har blitt sendt ut?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes du denne bærevesken så fin ut? Fikk min for 2 uker siden.... Sikkert fordi jeg kjøpte laptopen gjennom firmaet... :wow: Jeg synes hele vesken ser utrolig GAY/HOMO ut.... :scared: I tillegg har den _evig_ med rom.... Kan være det bare er meg som synes den var litt morbid...? :hmm:

 

Synes den litt kjedelige vesken som følger med Whitebox maskinene i utgangspunktet er helt grei jeg..... Det er vel å merke ikke så mye rom og sånt, og gir vel begrenset beskyttelse til laptopen.... Fungerer hvertfall utmerket fram og tilbake til jobb, når det bare er laptopen man skal frakte lixom....

Lenke til kommentar

Jeg fikk min i dag, med expresspost.

Det var veeeldig mange lommer og glidelås på den... Kanskje litt stor(?), men den ser ok ut.

Hva er glidelåset i "bunnen" godt for? Ikke no rom der, bare gjør rommet "over" en tanke bredere...

Lenke til kommentar

Jeg fikk også denne bærevesken, men jeg tror den det har vært klaga på er den jeg fikk først. Den var i tøy og hadde kun et rom. Var absolutt ingen beskytelse!

 

Den du har fått (og som jeg fikk etter å ha klaga) er "delux" utgaven...

 

Er enig at den ser litt "Harry Klein" ut, men det fungerer for mitt bruk.

Lenke til kommentar
Jeg fikk også denne bærevesken, men jeg tror den det har vært klaga på er den jeg fikk først. Den var i tøy og hadde kun et rom. Var absolutt ingen beskytelse!

Jeg bestilte for over en måned siden. Tidligere i uka leverte de etter MYE mas fra min side. De skrev at de skulle kompensere med å sende med "vår dyreste veske til kr

1000,-eks mva.". Jeg fikk den tøyveska du nettop beskrev. Kan umulig koste noe over 200,-. Men jeg fikk den gratis og klager ikke :)

Lenke til kommentar

Jeg fikk min bæreveske også. Det var ikke noe kunstskinn. Den var laget av nylon. Jeg syns den ser veldig billig ut. Tror jeg ikke kommer til å bruke den :) Bestilte meg heller en targa rygsekk til laptop enn å bruke det skvipet av en bæreveske jeg fikk med fra Whitebox.

 

biZaRRe

Lenke til kommentar

Dere som har fått den standardvesken, men skulle få en fin bæreveske, har fått feil. Jeg fikk med den standardvesken med maskinen, en sånn stygg liten nylonveske med et rom. Jeg skulle få tilsendt den nye vesken når den var ferdig i produksjon, men fikk tilsendt (etter 2 måneder) feil veske (fikk den standardvesken). Så jeg ringte og spurte om jeg hadde fått feil, og det hadde jeg, så jeg sendte den tilbake og fikk den nye innen 1 uke. Denne er mye finere, synest jeg. Større, flere rom (vet ikke helt om det trengs så mange, da..), og ganske fin. Eneste jeg savner er at den skulle vært mulig å ha på ryggen, da jeg sykler til skolen. Så jeg kommer kanskje til å kjøpe en ny en gang, som kan brukes som ryggsekk..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...