Gå til innhold

Skjermkort virker ikke med drivere


Anbefalte innlegg

grunnen til problemene kan jo også ligge i det at du (sannsynligvis) transporterte pc'en din til kameraten din. Har du sjekka alle tilkoplinger og at alt sitter fast slik det skal inne i maskinen? Ved transport er det jo mulig at ting rister løs..

 

mag

Er ikke første gang jeg har fraktet med meg pcen for å si det sånn. Og som sagt er det noe gale med selve kortet og ikke resten av pcen. (Samme problemet når jeg prøver det på andre pcer)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Kan selve kortet ha blitt ødelagt? :cry:

Kan gott hende det!

Muligens en venn har hat samme problemet? :hmm:

 

Det var i såfall ikke mulig å sette høyere oppløsning en 600*400

og 256 farger- pluss fargene var ikke helt hundre var litt dobbel bilde og slikt

men det var på et gf4 ti4200 da!

Sente det inn og fikk det på garantien hadde bare had det i tre-fire månder!

Lenke til kommentar
Nå har vifta slutta å virke også ;)

Regner med at vifta hadde stoppet / vært ustabil tidligere,. Kortet har nok tatt skade av varmen. Det samme skjedde hos meg med akkurat samme symptomer på mitt Creative Geforce ti4600 kort. Creative hadde imidlertid fantastisk bra support og de sendte meg et nytt kort nesten umiddelbart. Kortet mitt var 1.5 år gammelt da det sluttet å virke,.

Lenke til kommentar
Der har du problemet ditt, vifta har sikkert blitt dårligere etterhvert, prøv å sett på en VGA kjøler fra microplex så ordner det seg sikkert! Det samme bruker å skje når kjølingen på northbridge går til faen, korupt grafikk, blåskjerm osv.

Har en VGA kjøler fra microplex. :p. Vifta funka fint etter at jeg fikk problemet. Den slutta bare brått å funke, og nå vil den ikke gå. Har prøvd å flashe kortet også, uten hjelp. Så jeg må nok grave i lommeboken og bestille meg et x800.

Lenke til kommentar

Det å klokke et kort korter levetiden, det er noe alle bør tenke på før de klokker. Jeg vil tro at levetiden krymper mer eller mindre, det kan vel variere fra kort til kort. På samme måte som hvor bra det klokker også varierer.

 

Siden kortet har samme symptomer i en annen maskin, vil jeg tro det er kaputt. Enten sender du det tilbake til forhandler og håper på å få et nytt - eller så kjøper du et nytt. Her er det din egen samvittighet som får bestemme, siden overklokkingen kan være en sannsynlig årsak til at det er ødelagt. Altså, det er mest sannsynlig din feil.

 

_

johanf

Lenke til kommentar

Nå har jeg sett over kortet, flashet biosen til XT. Kom inn i windows da, men resultatet når jeg hadde installert driverene var dette:

http://bilder.rlnd.com/album04/diverse_003

2 sekunder etter det ble skjermen bare svart.

 

Så prøvde jeg å flashe hele greien tilbake til Pro-biosen, da greier jeg i det minste å installere driverene og spille spill. Det kommer desverre fremdeles mange artifacts og grafikkfeil:

http://bilder.rlnd.com/album04/diverse_006

http://bilder.rlnd.com/album04/diverse_007

 

Siden dette skjedde når kortet ble koblet til en tv, og at kjøleren er i kontakt med tv-ut metallboksen så lurer jeg på om dette kan ha ledet strøm inn til kjernen og kverket den?

http://bilder.rlnd.com/album04/diverse

Endret av rLnd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...