Gå til innhold

Har lastet ned Slackware, what's next?


Anbefalte innlegg

Som du ser i topic'en har jeg lastet ned Slackware (nyeste versjon). Så nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre.

 

Jeg skal ha det inn på en gammel PC. Eller rettere sagt en Packard Bell 133 MHz med rindt 40 MB RAM (husker ikke helt hvor mye). Den er nok så gammel at den ikke kan boote rett fra CD'en. Så da trenger jeg vel en boot disk.

 

Hvilke bootdisker trenger jeg?

Hvordan lager jeg disse?

 

Linker til sider der clean instalasjon av Slackware, gjennomgås "step-by-step" hadde også vært kjekt. yar gjerne i mot linker.

 

--Edit--

Glemte å skrive at box'en skal brukes til å hoste IRC bot'er.

--Edit--

 

Takke for svar..

 

Dumbo

 

_________________

The -=DumBoJeT=- has entered the building.

 

Har ingen god signatur :sad:

 

[ Denne Melding var redigert av: Dumbo på 2002-04-07 13:17 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

en enkel og kjapp måte og komme igang med det på, er og laste ned clarkconnect 0.9.1 fra http://www.clarkconnect.org - dette er en distro som er ment for eldre maskiner osv, som skal brukes som firewall/gateway/server - altså, ikke noe xwindows eller noe slikt følger med. iso'en er kun 124mb. etter install av denne, er alt satt opp for deg, altså adder du en bruker (shell), så får brukeren automatisk rettigheter til og logge inn via ftp med samme brukernavn/passord, og rett i homedir, osv, osv - generellt sett så funker alt 'out-of-the-box' for ditt formål. og den har også ett meget lett webadmin system for de som ikke er så kjent med linux. anbefaler den.

Lenke til kommentar

Tror jeg satser på SlackWare. Jeg har funnet ut hvordan det skal instaleres og slikt og håper dette skal gå godt. Men er det vanskelig å konfigurere i et nettverk.

 

Box'en skal stå på en NGT linje (modem/ruter -> HUB -> PC). Jeg må vel tildele PC'ene en lokal IP og slikt, eller er det noe annet?

 

Etter dette, hvordan instaleres boten?

 

Dumbo

Lenke til kommentar

Vet du hva jeg gjorde for og installere Slack 8.0 på min gaaamle 486 DX2/66mhz?? Jeg tok ut disken fra 486'en pakke den i t-bird maskinen min installerte slack der, tok ut disken, satte den tilbake i 486'en igjen, bootet opp, vips var slack 8.0 på 486'n.. funker fett uten noen problemer...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...