Gå til innhold

Kjøpt Konica Minolta Dimage Z2 fra USA


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har nå hatt mitt Dimage Z2 et par uker, fikk det 5 dager etter at jeg betalte med Visa over tlf til USA. Kjøpte fra Cameta Camera i New York.

 

Kameraet ser veldig bra ut, tar gode bilder etter mitt ringe skjønn. (altså bilder jeg synes er skarpe, gode farger, bra bilder selv i dårlig lys, svært rask autofokus)

 

Har filmet noen kickboksing-kamper i 640x480 30 frames/sek og litt "vanlig" i 800 x 600 med 15 frames/ sek, bl a enn som jonglerer. Så raske bevegelser er det nok best med 30 fps, og jeg har filmet kampene med det. Resultatet synes jeg er skikkelig bra!

 

Hadde trodd at videofunksjonen var "nice to have" som jeg aldri ville bruke, men den kommer nok til å bli brukt, ja! På det 256 MB minnekortet som fulgte med, kan jeg ta opp nesten 4 min i 640x480 med 30 frames/sek.

 

Fulgte med lader med 4 stk 2000 mAh oppladbare batterier, men laderen er jo for USA, så jeg kjøpte 4 x 2000 mAh oppladbare batterier med lader på Claes Ohlson for 179 kr, og har nå 2 sett.

 

Auto-settingen fungerte ikke noe særlig for kickboksingen, så jeg satt det på Shutter-priority, og satt den til 1/200 sek, og det ble veldig fine og skarpe bilder!

 

Veldig fornøyd i det store og hele!! :thumbs:

 

kamera, batterier, veske, tripod (liten som passer i vesken), 256 MB minnebrikke, og noen mikrofiber rensekluter kostet med frakt, forsikring og norsk toll nesten 5000 kr.

 

Vh

BjørnJ

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...