Gå til innhold

Eit problem i NwN hordes of the underdark


Anbefalte innlegg

hai,

 

(er wizard)

 

er i chapter to og gjor i går meg ferdig med "the makers island" . etter ein vanskelig fight mot the maker, satt eg ihop ein hendig guardian golem(samla opp bita etc) som såg ut til å vare spelet ut..

 

Etterpå stakk eg til Mind flayer(?) city. Eg prøvde å komme meg inn til bygninga der sjefen over dissa Mind flayers holdt til, på ein diplomatisk måte. Guarden krevde eg måtte ha av hjelmen.. eg gjor så men vart angrepen med ein gang etterpå(ehm?) eg gjekk med på å ha den av.. eg gjekk då inn i bula til "hjerna" og fighta meg gjennom til eg møtta han.

 

då eg entra rommet kom eg inn til ein draum.. eg fighta meg ut att. Etterpå overga hjerna seg og ville hjelpe meg mot fienden.

eg måtte då hente "the mirror" som eg gav til seer'en.

 

men her skjer det rare, då eg gjekk med på å gi han glaset, vart eg transportert tilbake til byen.. UTEN min kjære golem! Eg prøvde å gå inn i ei bygning(som krevde ein loading etc) for å sjekke om han kanskje kom tilbake..men neida.

 

-forsvinner golemen uansett?

-må eg gå tilbake til ein eldre save game og gjere "mind flayer" byen på nytt kanskje? på ein diplomatisk måte? (snakka med brodern og han sa at han gjor det på ein diplomatisk måte.)

 

eg takker for svar!

 

 

eg beklager for rotete tekst men har dårlig tid.. torsdagsklubben kaller :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg trur du snubla over en bug der dessverre :( Golem karen skal egentlig følge deg som de andre i gruppa di. Om det er noen trøst så er han ikke all-that, men selvfølgelig surt å miste han likevel. Jeg trur ikke jeg gjorde dette questet sjøl mens jeg hadde en Golem så jeg kan ikke si om det er en bug som vil gå igjen uansett. En ting du kan prøve er å drepe hjernen istedet.

 

Ellers kan du blåse i Mind Flayers å besøke noen av de andre faksjonene. Du rekker ikke ta alle sammen uansett hvor rask du er eller hvem rekkefølge du velger.

 

Edit: Om du prøver det på den diplomatiske måten blir du ennå teleportert ut, men det kan jo hende den ikke er bugga.

Endret av Monsoon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...