Gå til innhold

Stabilt 754 hovedkort til serverbruk


Stigma

Anbefalte innlegg

jeg skal oppgradere serveren min til A64, og trenger derfor et nytt hovedkort også. Det er mulig jeg venter til 939, men sansynligvis blir det 754 til serveren.

 

Det aler viktigste er at hovedkortet er stein_stabilt, da det skal brukes for en 24/7 server som også skal bli brukt daglig til å jobbe på, se filmer fra osv.

 

Et godt integrert lydkort hadde vært fint, men bare om det er noe bedre enn SB live value. Ellers er det ikke nødvendig. Firewire hadde også vært nyttig å ha, men det kommer langt ned på prioritetslisten i forhold til stabilitet.

 

Pris er selvfølgelig også viktig, men et par hundrelapper fra eller til er ikke så farlig. Software og bundle er helt uinteressant.

 

Jeg ønsker gjerne noen annbefalinger, så fyr løs =)

-Stigma

 

PS: Jeg hører at A64 hovedkort ofte er kresen på hvilken ram de godtar. I den gamle serveren har jeg litt diverse ram (DDR selvfølgelig), hovedsakelig twinmos. Bør jeg regne med å måtte skaffe noe ny ram til denne nye? I såfall, hva annbefales? Maskinen skal overklokkes lite eller ingenting, så rammen trenger ikke være spesielt egnet til det. Jeg trenger ca 1gig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...