Gå til innhold

:D Overburn i nero :D


TCK

Anbefalte innlegg

Jeg så at i en av forumene så nevnte dei noe om over burn. Er ikke overburn slik at du presser mer data inn på ei cd plate enn det er egentleg plass til? Men i nero står det når eg skal akvtivere overburn at dette kan ødelege cd brenneren. Er dette sannt?

 

 

ps: brenner`n min støtter overburn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei TCK!

Det stemmer at med overburn presser ein litt meir inn på ei cd plate enn det det står at ein skal kunne legge inn på den.Dvs om ein har ei 700mB cd plate kan den ta ein del over 700mB (som regel)

Kor mykje avhenger litt av platene..

Det er ein teoretisk mulighet for at du kan ødelegge cd-brennaren din ved å bruke overburn..Men,eg har ikkje hørt om noen som har øydelagt cd-brennaren sin pga det.Eg trur grunnen til at Nero har ein slik advarsel er at ein i etter tid ikkje skal kunne seie til Nero...Men,eg fekk ikkje advarsel om at eg kunne øydelegge cd-brennaren min..Om noko skulle gå gale..

Eg har ein Plextor 16x og har ikkje opplevd at cd-brennaren min har blitt øydelagt pga det..

Men,eg hadde litt problem med instillingane til overburn..Dvs...eg gjorde alt riktig.(følgte instillingane til Xell,men gjekk ikkje likavel..)Gjekk gjennom innstillingane noen ganger..Så fungerte det..Synest det var litt merkelig..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...