Gå til innhold

Hvor får jeg kjøpt 24pins ATX-forlenger kabel?


andresko

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen.

 

ATX-kabelen fra strømforsyningen klarer ikke å kobles til hovedkortet ordentlig siden ATX-kabelen er for kort. Dette problemet skyldes Redundant-strømforsyningen som er for lange(noen centimenter fra cd-rom) og tillegg ligger ATX-mottakerne på hovedkortet mot baksiden av kabinetten.

 

Vet at det finnes en forlenger-kabel for ATX, men jeg bruker ATX som er basert på 24pin. Har tatt en titt på www.microplex.no og bare funnet en konverteringkabel for ATX, som konventerer fra 20pin til 24pin.

 

Tenkte med en gang at det kunne være en god løsning, men plutselig kom det for meg at hun-kjønnet 20pin(mottakerne) ikke ville aksepektere å kobles til han-kjønnet på 24pin. Denne løsningen kunne blitt løst hvis microplex også hadde levert konverteringkabel med fra 24pin til 20pin. Da trenges det bare å kjøpe en 12-ATX kabel(4pin) som igjen kan gjøre at det blir levert nok strøm til 24pin ATX-mottakerne på hovedkortet.

 

Jeg har allerede funnet på en løsning ved å ta ut strømforsyningen og plassere den ved siden av kabinetten og hovedkortet. Men det vil være upraktisk for meg på lang sikt.

 

 

Dere kan bare komme frem med forskjellige løsninger til meg. Men ikke komme med å si at jeg må returne hovedkort eller strømforsyning siden angrefristen er utgått.

 

Med hilsen fra meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...