Gå til innhold

Skjerm slår seg av!


Anbefalte innlegg

En venninne har en HP laptop ZE 4400 hvor skjermen slår seg av etter man lukker lokket igjen! Er dette vanlig? Man kan liksom skimte hva som står på skjermen, men den slår seg liksom ikke på skikkelig....

 

Noen som vet åssen man løser dette irriternede problemet?? :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trenger avklaring av spørsmålet (flere detaljer).

 

Slår skjermen seg av når laptopen lukkes, og så slår den seg ikke skikkelig på når den åpnes igjen.

 

Jeg spør fordi de fleste laptoper er satt opp for å gå i ventemodus eller dvalemodus når skjermen lukkes. Blant annet at skjermen slår seg av. Dette kan som oftest stilles på, enten i BIOS eller gjennom skjermegenskaper.

Lenke til kommentar

På alle bærbare så er det en egen "knapp" som utløser en såkalt "Dvalefunksjon". Denne knappen fungerer som bryter som blir aktivert i det lokket treffer den på vei ned mot lukket posisjon.

 

Du kan sikkert se denne "knappen" oppe mot skjermen helt i toppen av tastauret. Trykk på den for å se om det er den som setter maskinen i "dvalemodus"?. Hvis det er den, så kan denne stilles i egenskaper, hva som skal skje når "knappen" blir trykket inn. Dette kan være, Slå av og/eller dvalemodus.

 

Hvis "feilen" din skjer i det du skal starte maskinen etter "dvalemodusen" så kan du prøve å holde "Fn" tasten inne samtidig som du trykker på "piltast" opp. Dette skal øke kontrast/lysstyrke på skjermen. Hvis ikke det hjelper så kan det være en Hardware feil. :(

Lenke til kommentar

Hehe... Sorry at jeg kanskje ordla meg litt vanskelig, men jeg vet at skjermen skal slå seg av når jeg lukker lokket igjen. Men skjermen slår seg liksom ikke på igjen når jeg åpner lokket igjen... Skjønte alle problemet nå tro? :wow:

 

Jeg har selv en CL50 og på denne slår skjermen seg på igjen når jeg åpner lokket. Nå snakker jeg om å lukke igjen lokket, UTEN at den går i dvale liksom....

 

Noen som kan gi meg et svar nå? :thumbs:

Lenke til kommentar

Hmm.... Trodde jeg ordla meg ganske klart, men jeg prøver en siste gang. Jeg vet om alle innstillinger med tanke på dvalemodus og sånt....

 

Men problemet er at skjermen ikke vil gå PÅ igjen etter at jeg har lukket ned lokket, og jeg åpner lokket igjen. Noen ganger går den på igjen slik den skal, mens andre ganger blir den liksom helt mørk, og man kan bare SKIMTE det som står på skjermen. :angry:

Lenke til kommentar
Noen ganger går den på igjen slik den skal, mens andre ganger blir den liksom helt mørk, og man kan bare SKIMTE det som står på skjermen. :angry:

Hvis du såvidt kan skimte det som står der, men den er svart, så vil jeg tippe på at det kan være et kontakproblem med bakgrunnsbelysningen, da skjermen tydeligvis slår seg på igjen iom at du ser ting, men at lyset ikke kommer på igjen, og dermed blir det ikke mye som lyser gjennom lcd-panelet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...