Jump to content
Sign in to follow this  
QWERTY123123

Nok en problematisk router!

Recommended Posts

Hi ^^

 

Sitter bak en Belkin-router som har store problemer med å godta at jeg vil opprette en FTP-server.

 

For det første, så står følgende over

Firewall > Virtual servers

 

    This function will allow you to route external (Internet) calls for services such as a web server (port 80), FTP server (Port 21), or other applications through your Router to your internal network. More Info

 

Når jeg da skriver description (FTP-server), inbound port (21-21), type (TCP), private ip (xxx.xxx.x.x) og private port (21-21) og trykker "Apply changes"; hva skjer da? Jo, jeg kommer inn på routerens startside og ingenting er blitt forandret. Itillegg blir jeg koblet av og på med wlanet, noe som irriterer.

 

Noen som har anelse om hvordan jeg fikser dette innviklete problemet?

 

EDIT: Åpnet en port med en gang routeren var satt opp. Har prøvd å fjerne denne og også å redigere den, men det heller går ikke. Har sletta alt i loggen, cookies etc, bare for å prøve det, men itt no hælp.

Edited by Nikolas

Share this post


Link to post

Har en Zyxel router som nekter å lagre settings dersom jeg bruker Opera browser. Med IE går det helt fint. Kanskje et lignende problem du har?

Share this post


Link to post
Hi ^^

 

Sitter bak en Belkin-router som har store problemer med å godta at jeg vil opprette en FTP-server.

 

For det første, så står følgende over

Firewall > Virtual servers

 

    This function will allow you to route external (Internet) calls for services such as a web server (port 80), FTP server (Port 21), or other applications through your Router to your internal network. More Info

 

Når jeg da skriver description (FTP-server), inbound port (21-21), type (TCP), private ip (xxx.xxx.x.x) og private port (21-21) og trykker "Apply changes"; hva skjer da? Jo, jeg kommer inn på routerens startside og ingenting er blitt forandret. Itillegg blir jeg koblet av og på med wlanet, noe som irriterer.

 

Noen som har anelse om hvordan jeg fikser dette innviklete problemet?

 

EDIT: Åpnet en port med en gang routeren var satt opp. Har prøvd å fjerne denne og også å redigere den, men det heller går ikke. Har sletta alt i loggen, cookies etc, bare for å prøve det, men itt no hælp.

prøv å last ned nyeste firmware til routeren din og oppgrader den. hørtes ut som den hadde en del bugs.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...