Jump to content
Sign in to follow this  
ve_gard

Klarer ikke å legge inn noen OS

Recommended Posts

Kjøpte en pc. satte opp raid o med WinXP Norsk uten problemer. :)

Etter 1 og en halv måned skulle jeg formatere og da ville ikke diskene kopiere over alle filene fra WinXP cd'en. Prøvde 7 forskjellige cd'er. (for å være på den sikre siden att det ikke var cd-feil) Men det viste seg att det var de samme filene som pc'n fikk problem med å legge inn. Prøvde også å legge inn Linux Mandrake uten videre sukseè. :cry:

 

Er det noen som har noen tips å komme med så mottas de med takk :thumbup:

Share this post


Link to post

Testa det. Vi klarte å kopiere over alle filene til den ene av de to WD Raptor 36.7GB dikene. Når de ikke var satt opp i raid. Vi bestemte oss like så godt for å avbryte installeringa og starte på nytt å sette opp raidet i tilegg. Men da viste det seg at den ikke fant diskene? :thumbdown:

 

Det har stadig vært et problem at diskene har kommet og forsvunnet alt etter som.

Lurer på om evnt. raidkontrolleren også kan ha røket itilegg til ene ram-brikken. :ermm:

 

System:

----------

 

Abit IC7-G MAX3000

Intel P4 3.0 GHz

2x 512MB Twinmos Corsair 400MHz

2x WD Raptor 36.7GB Disker (som skal kjøres i raid 0)

160 GB Seagate Barracuda

Powercolor ATI Radeon 9800 Pro 128MB

NEC 2500-A DVDBrenner

MSI Combo dvd/cd-r/-rw

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...