Gå til innhold

Barton 2500 / pc2700 minne henger


Zyclone

Anbefalte innlegg

Heisann, kjører ett system men ed Barton 2500, samt 2x 512MB PC2700 ram. Problemet er bare det at systemet mutt nekter og starte når jeg setter minne hastigheten til 166Mhz. Den vil starte fint på 100Mhz, men igjen så viser cpu da bare 1.10 GHz. Hovekortet er av typen Epox 8K9AI, som er basert på ett VIA KT400 brikkesett.

 

Har flashet med siste bios til hovedkortet, men samme problem, nekter å starte med 166MHz. I brukermanaualen står det at hovedkortet støtter PC1600 , PC2100 og PC2700 minne, så jeg skjønner ikke helt hva som er problemet her?!! AMD Barton 2500 går vel på 333MHz (166x2)?? :(

 

Håper noen har noen inputs til meg

 

*EDIT*

 

Så en tilsvarende tråd her nå om samme problem virker det som :

 

http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=217506

 

Men denne personen ende med å kjøpe nytt hovedkort. Dette skulle ikke være nødvendig etter min mening :thumbdown:

Endret av Zyclone
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...