Gå til innhold

Final Fantasy


Anbefalte innlegg

Halla..

Jeg har hørt masse snakk om Final Fantasy, men har egentlig aldri prøvd det! :dontgetit:

Dessuten ANER jeg ikke hva det handler om.. Mange sier det er et genialt spill, men etter screenshottene og dømme ser det mer ut som en billig kopi av DOA2 til ps2.

Gidder noen å gi meg en kort (eller lang hvis du har tid)

beskrivelse av hva Final Fantasy egentlig er..

Det er vel mange forskjellige versjoner.. X og VII og X-2 og sånn.. :roll:

 

Er egentlig litt interessert i å kjøpe det, men trenger litt erfaringer og sånn først..

 

Takk takk

 

-Lapette :cool:

 

 

EDIT: kom igjen a gutta! Er jo bare 6 som har lest denne posten på et døgn jo!

(og 3 av dem er meg!)

Endret av Lapette
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ai ai. Var ikke særlig vanskelig spørsmål heller da. :p Final Fantasy serien er en genial serie med rollespill/eventyrspill. Det som har vært spesielt hele veien fra I til X er at de aldri har hatt noen sammenheng med hverandre, bortsett fra i navnet. Karakter-systemene forandrer seg fra spill til spill. Hovedpersonene er aldri de samme og selvsagt endrer verdene seg. Det som er sikkert som banken med FF spillene er at historiene er stoooore og episke! Man skal alltid redde verden fra en eller annen slemming ;) osv. Hvis spillene faller i smak har man mangfoldigende timer med underholdning foran seg, de jeg har spilt har stort sett tatt 60-80 timer å komme igjennom første gang. Og når man er igjennom starter man på nytt for å få med seg alt man gikk glipp av første gangen!

 

Nå har de dessuten begynt med en ny greie, Final Fantasy X-2 er seriens første oppfølger. Den er en direkte oppfølger til FFX (Men de har igjen forandret endel på spill systemet). Det finnes også en online utgave som heter Final Fantasy XI, den er en miks av klassisk Final Fantasy og Everquest (ikke direkte, men det gir i mine øyne en grei indikasjon på hva det går ut på).

 

Dessuten har endelig Final Fantasy kommet seg tilbake til Nintendo, Final Fantasy Crystal Chronicles har nettopp blitt gitt ut på Gamecube og det er det første "klassiske" FF spillet som har multiplayer.

 

Mange skjermbilder fra FF serien gir inntrykk av at dette er et slossespill, men det er kun kampsystemet man ser i de bildene. Final Fantasy må oppleves for å forstå hva det går ut på! De er alle episke eventyr/rollespill som kommer til å slå ihjel en hel masse timer som du ikke ante du hadde engang. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...