Gå til innhold

MSi hovedkort til besvær !


Anbefalte innlegg

For en liten stund siden så kjøpte jeg et brukt MSI micro atx hovedkort, da begynte alle mine problemer, for det første så var ikke plastrammen til å feste cpu kjøleren med,,,, det ble fixet fort å gæli av en grei butikk, så kunne jeg ikke finne driverene til hovedkortet men den biffen klarte hardware.no forum brukerene greit.. så i dag skulle jeg fyre opp maskinen for første gang....tja det ble bare med å trykke på powerknappen og den startet opp men det kom ingen ting på skjemen.

 

På skjermen fikk jeg bare beskjed om å skjekke om skjermen var koblet til. Det var den, hadde senest for to dagersiden koblet skjermen til en annen pc og den fungerte kjempe fint der. Tenkte kansje at jeg måtte resette biosen fordi han kansje hadde brukt et eksternt skjermkort i stede for det integrerte.

 

Men dæng meg bak,,,, det var jo ingen jumper på clearmos pinnene, den skoen manglet.. (Hvordan vil pc oppføre seg hvis den ikke har den skoen ? )

Fant frem til en annen og brukte den, fortsatt ingen skjembilde. Prøvde med et gammelt agp kort, ingen skjermbilde, selv ikke lyd kom det ut av den intern høytaleren når jeg tok ut rambrikken for å se om den ga noen lyd.

Men det som er så rart er at den starter opp normalt og skal til å lese på hardisken. Kan høre at den kjører den boot sequensen på hardisken. Men der stopper de lydene også...

 

Er det noen som har noen gode forslag til hva som kan gjøres bortsett fra å hive kortet på dynga og denge selgeren litt ?

 

Mvh

Ole Jørgen

Ps Beklager langt innleg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132

Virker som ett dårlig kjøp...

Du har jo tydeligvis resatt Bios (jumper). må forutsette at du har gjort dette riktig..

Og du har jo tenkt på den muligheten allerede at det har vært benyttet ett eksternt grafikk-kort. Da må Bios (jumper) resettes.

Du skriver ikke no om hvilket kort det er, og jeg regner da med at du sjekker på Internett (MSI "home") og laster ned manual før du begynner å knote mere..

Det du skriver om HD behøver vel ikke bety at det skjer en "boot".. det kan jo være "self test" som kan høres ut som en "boot"..

Hmmm.. det virker som om du kan være litt "stuck" nå ja.. :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...