Gå til innhold

Minnestyring I Tundra 1557


Anbefalte innlegg

Jeg husker at det sto på DinSide at Tundra?en skulle kunne ha optil 128MB grafikkminne. Kan noen fortelle meg hvordan man kan oppnå dette? Og videre, er det noen fordeler med å gjøre det?

 

Ellers har jeg oppdaget at XP på død og liv vil ha mye på en pagefile. Sist den økte størrelsen på den, hadde jeg bare noen enkle office programmer oppe, og brukte ca. 230MB minne. Jeg har 512MB. HVORDAN kan jeg kreve at XP først og fremst holder seg til minne, uten å bruke Harddisken til det? (og på denne måten redusere bruken av HD?en, og la den hvile I fred, uten å spinne?!?!?!)

 

:mad:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gå inn på systemegenskaper (Min Maskin i startmeny, høyreklikk, Egenskaper), velg Avansert (tab), Klikk på ytelse, velg avansert, velg Endre under virtuelt minne. Her kan du velge Ingen sidevekslingsfil. Da har du ikke virtuelt minne, og ingen pagefile. Du kan også sette opp fast størrelse eller la systemet ordne alt.

 

Nå er det slik at de fleste programmer i dag, særlig Microsoft og Adobe sine bruker vanvittig mye minne, og man har ofte bruk for virtuelt minne. Så prøv deg fram.

Lenke til kommentar

Jeg kjenner til det... men jeg lurte på om det var noen lur måte å stanse den fra å bruke en Pagefile FØR minnebruken faktisk kom opp mot mine 512MB... sist started den da jeg hadde 230 MB... noe jeg synes var litt tidlig! men takk for forslaget! :yes:

 

noen som har et forslag til skjermkortminne?

:ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...