Jump to content
Sign in to follow this  
karce

test sony ericsson p900

Recommended Posts

hvorfor har dere ikke testet sony ericsson p900? dere har til og med kategori for hybrider, når du trykker på "tester" langs venstre kant. men ingen p900 å se? jeg er litt skuffet må jeg si.

 

vennlig hilsen

 

karce

Share this post


Link to post

Samme her. Ble jo lovd en P900 test før den kom ut. Det var noen som spurte om amobil hadde testet en P800, og da ble det sagt at de ikke hadde det, men at de ville teste P900 når den kom. De skulle prioritere nye telefoner i stedenfor.

 

Har ikke sett en P900 test sålangt :shrug:

Share this post


Link to post

Jeg synes i det hele tatt det virker som mod tar seg litt for god tid, både med tilbakemeldinger på forumet og tester. Sånn som det er per i dag, blir ingenting gjort, og kvaliteten på forumet blir dårligere.

 

Slik jeg ser det har man to valg:

 

1) La det skure og gå, og forringe kvaliteten

2) Ta med flere til å lage siden, så man kanskje rekker over alt

 

Enda ikke fått noen kommentarer på måten jeg ønsker å dele forumet i 4 kategorier på?

Share this post


Link to post

Vi har valgt å ikke teste P900 inntil videre, rett og slett fordi vi føler at vi per i dag ikke har nok erfaring med slike modeller til å komme med en skikkelig test av den - ihvertfall sammenlignet med andre nettsteder, som har adskillig mer kompetanse på PDA og hybrid-modeller.

 

Skal vi komme med en hybrid-test vil det i såfall bli en sammenlignings-test mellom flere av de store modellene (Qtek 2020, P900, Treo 600), men det gjenstår å se når vi i såfall vil få tid til dette.

 

Forøvrig finnes det jo en masse gode tester der ute av P900 allerede:

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=520

http://www.mobile-review.com/review/sonyer...n-p900-en.shtml

http://www.howardchui.com/modules.php?name...ticle&artid=152

 

JZA: Enig i at vi er i ferd med å sprenge kapasiteten her, håper dette bedrer seg etterhvert som flere personer kommer med på teamet... :/ Hvilken post du tenker på? Den ang. søkefunksjonen?

Share this post


Link to post

Tenkt mest på mitt forslag til å splitte opp forumet i 4 underkategorier egentlig, men jeg håper selvfølgelig at dere utbedrer søker-funksjonen også.

 

Når dere skal rekruttere nye medlemmer i teamet, synes jeg dere burde velge aktive brukere på forumet, særlig de som er mye online. og har mye å bidra med.

Share this post


Link to post

jeg forstår at dere ikke har nok erfaring med hybrider, men jeg lurer da på hvorfor dere har dette emnet(hybrider) lagt under "tester"? når dere ikke tester hybrider:)

Share this post


Link to post

Vi har jo testet noen hybrid-produkter da: :)

http://www.amobil.no/tester_hybrid.php

 

Jeg tenkte vel egentlig mer på PDAer med innebygget telefoni.

 

JZA: Det vil komme en del forbedringer på forumet i forbindelse med oppdatering til ny versjon av InvisionBoard. Dette er det imidlertid gutta på Hardware.no som styrer med, og ikke vi i amobil.no.

 

Forøvrig er vi åpne for å la folk fra forumet bidra med artikler, noe både cnil og flere andre har gjort. Mer om dette her:

http://amobil.no/art.php?artikkelid=4805

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...