Gå til innhold

Wd2000JB ntfs-->RAW


Anbefalte innlegg

Først må jeg beklage at dette er n-te posten med HD/mistet data problemer. Har bladd og bladd og lest men ikke funnet noe nyttig for meg.

 

Min backupdisk med ALLE mine data, en WD2000JB, har problemer. Disken er delt opp i 2 partisjoner hvor en er tom og en stappfull. WinXP-Pro-Nor (NTFS) forteller meg: G:\ er ikke tilgjengelig Parameteren er feil.

 

Har prøvd programmer som PartitionMagic, EasyRecovery, GetBackData, R-studio for NTFS, Norton sys.works og WD Lifeguard og alle forteller meg at stasjonen er RAW eller NTFS med spørsmålstegn bak og at jeg må formattere. Ingen kommer inn i partisjonen men de ser alle at den er full. De greier ikke engang å søke etter feil på den.

 

Harware er: Asus A7N8X-E DL, WD1200JB-SATA (OS-disk), WD1200BB og nevnte WD2000JB

 

Er temmelig fortvilet så jeg håper noen vil hjelpe. Har tatt noe bilder fra resultatene til programmene jeg har brukt om noen er villige til å hjelpe meg.... om det er mulig å hente ut data fra disken/partisjonen :dontgetit:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for tipset. Kan høre litt rundt om noen har det men tar nok ikke tjangsen på å kjøpe det. Ville vært ok om jeg visste at det ville reddet meg men jeg tillater meg å tvile ettersom ingen av de andre progsene greide det.

 

Forresten så fant R-studio rota med alle mappene på disken men greide ikke særlig mer en det, som jeg fikk til i alle fall

Endret av Format_C
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...