Gå til innhold

p900-memory stick duo


karce

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

takk for infoen. men er det noen som har prøvd å sette i et kort med høyere minne? det er jo memory stick duo kort som er på 512mb. hva ville i såfall skje? ville ke telefonen registrere det el? litt dumt at jeg må kjøpe mange 128mb kort for å få litt musikk innpå :roll:

Endret av karce
Lenke til kommentar

Har selv en p900 (hadde også p800) og har lest en del om emnet så jeg tenkte jeg kunne komme med litt av det jeg har lest.

 

Såvidt jeg har skjønt det så er det sånn at p900 bare klarer å lese vanlige ms duo, ikke ms duo pro. Til nå finnes det ikke større vanlige ms duo enn 128 mb. Så skal du høyere enn det så må du ha en ms duo pro som p900 til dags dato altså ikke kan lese.

Det har visst noe å gjøre med at det er bygd opp forskjellig fra ms duo.

Det er snakk om at det skal komme vanlige ms duo som er større enn 128, men så vidt jeg har skjønt er dette fortsatt bare rykter.

Det er også rykter om at det finnes p900 som klarer ms duo pro, men alt jeg har sett har gang på gang blitt motbevist. Det er mye snakk om at SE kommer med en ny firmware etterhvert som støtter pro. Men de som kjenner folk i SE sier det er mulig det kommer, men at man ikke skal regne med det.

Det finnes idag en type på 256 mb som du kan ha i p900, men det er to 128 mb brikker som er satt sammen til en. Og man må da bruke en bryter for å veksle mellom de to kortene. Man kan altså ikke bruke alle 256 mb samtidig.

 

Dette er ting jeg har lest på andre forum, så det kan være at det er feil. Men etter å ha lest en del har jeg kommet fram til at det er sånn det er. Man kan finne tonnevis av informasjon om emnet på esato.com som er det største og beste internasjonale forumet for SE telefoner.

 

Guardian

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...