Gå til innhold

PC gjennom jobben (trekk av bruttolønn)


Anbefalte innlegg

Min mor skal få Pc gjennom jobben. Det er den tradisjonelle, og i mine øyne dustete, trekk av bruttolønn modellen.

 

Men samme hva jeg måtte mene, så skal de nå en gang gjøre det.

Men før de går i fella og bestiller et tilbud av en eller annen leverandør med "supre pakke løsninger" kunne jeg tenke meg å høre fra det utmerkede forumets medlemmer.

 

Hvilke løsninger er "best"?

 

Jeg kunne godt tenke meg at de valgte komplett, psdata,hwb etc.

Men har de slike "pakke løsninger"

 

Antall boxer det vil dreie seg om er litt usikkert, men la oss si mellom 15 og 30.

 

Dersom det er mulighet å få slikt gjennom web shopper, med pakkeløsninger som går på support, opplæring (interaktivt) og økonomi, så er det vel også enkelt for meg å kunne bygge min mors pc, slik at hun ikke er stuck med noe som ikke lar seg oppgradere.

 

Noen synspunkter fra forumet? :)

 

V

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er delte meninger om det meste. Selv synes jeg det er ein grei ordning. Avtalen går på 36 mnd og så kan du kjøpe ut datamaskina når avtalen går ut. pr i dag er den kr. 1000,-.

 

Når det gjelder disse pakkeløsningene til en del av leverandørene, er vel disse ikke akkurat for noen som er over gjennomsnittet interessert i data, men det er unntak. Jobben min vurdere denne ordningen etter en del mas fra meg og noen kolleger. Vi vurderer å bruke Komplett.no da disse har forskjellige "pakker" + at det går å bygge en pc etter eget hode hvis det er ønskelig (det er det!) Selv skal jeg ha meg en bærbar desktoperstatter i den øvre klassen og det er noe jeg ikke hadde hatt råd til å cashe ut i en smell.

Konklusjonen fra meg må være at hvis en har valgfrihet til å sette sammen sin drømmemaskin , er det bare å gå igang, hvis ikke , styr unna(ingen liker delt skjermminne osv?)

 

mvh

Joven

Lenke til kommentar

Jeg tenkte mer på de pensjonutbetalingene man får når man blir pensjonist. Så vidt jeg vet blir disse utbetalingene regnet ut fra hvor mye man har tjent. Så med en slik ordning blir inntektene mindre og dermed pensjonsutbetalinene mindre. Hvor mye dett er snakk om er jeg ikke sikker på. Men det kan sikkert fort bli noen kroner.

Det er skjelden noe blir gjennomført uten at også det er noen ulemper med det.

Staten gir og staten tar som det heter.

 

Rett meg dersom jeg er helt på jordet. ;-)

 

I disse dager er pensjon er relativt viktig tema som mange er opptat av så tenkte jeg kunne ta dette opp.

Lenke til kommentar
. Vi vurderer å bruke Komplett.no da disse har forskjellige "pakker" + at det går å bygge en pc etter eget hode hvis det er ønskelig (det er det!) Selv skal jeg ha meg en bærbar desktoperstatter i den øvre klassen og det er noe jeg ikke hadde hatt råd til å cashe ut i en smell.

Konklusjonen fra meg må være at hvis en har valgfrihet til å sette sammen sin drømmemaskin , er det bare å gå igang, hvis ikke , styr unna(ingen liker delt skjermminne osv?)

 

mvh

Joven

Det stemmer ikke at du kan sette sammen maskiner etter eget hode.

I mitt tilfelle ville det vært aktuelt å selv komponere maskinen til mutter, det lar seg ikke gjøre av hensyn til garanti! (sitat fra komplett.no`s bedrifts rep.)

 

Litt dumt egentlig, "alle" har vel en de kjenner som kan byggge Pc, og som har all sw som trengs..

 

V

Lenke til kommentar

Det jeg mener er litt dumt med slike avtaler er at man ofte kjøper mye man ikke trenger. Fint med MS Works, 9800 Pro, 1024MB RAM, digitalkamera og fotoskriver, men var det det man EGENTLIG ville kjøpt?

 

Min mening er at det vil være lurere å sette opp en liste over det man egentlig trenger (hjemmebygd PC), og så sammenlikne det med tilbudet!

 

Men ang. Komplett hjemmePC avtale så står det da på hjemmesidene deres: "Komplett.no tilbyr Hjemme-PC med skattefordel til alle ansatte i norske bedrifter. Vårt mål er å tilby deg markedets beste løsninger med vekt på pris, kvalitet og service. Vi tar utgangspunkt i hvert enkeltes individuelle behov, og leverer Hjemme-PC praktisk talt uavhengig av antall enheter og størrelsen på bedriften. Eneste begrensningen vi har er at man må handle for minimum 30.000,- eks mva. Alle våre PC-løsninger har 3års på-stedet-brukerstøtte og service samt garanti, finansiering og forsikring inkludert i prisen."

 

timtowtdi

Lenke til kommentar

Skryte siden deres sier nok det som står over ja.

 

Men i realiteten kan de ikke levere det de sier.

 

Individuelle tilpasninger og behov går i korthet ut på at du har 3-5 modeller å velge mellom. 1 modell er P4, 2 bærbar og to AMD.

 

PDF filene som ligger på komplett sidene er ikke oppdatert, fikk tilsendt de oppdaterte, og la fra meg hele tilbudet.

 

Har funnet en lokal webshop som virkelig kan tilpasse etter behov.

 

V

Endret av vetle
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...