Gå til innhold

Toshiba Tecra 8100 Bios problemer


LordAndy

Anbefalte innlegg

Har i jobbsammenheng hatt en del problemer med biosene til Toshiba Tecra 8100 (bærbare pcer). I Bios innstillingene skal det jo være mulig å spesifisere blant annet System time og System date, men dette er merkelig nok ikke tilfelle i disse Biosene.

 

I tillegg har Biosen en funksjon som heter Auto poweron, som lar deg bestemme et tidspunkt pcen skal slå seg på automatisk. En kan her spesifisere et bestemt klokkeslett og en spesifikk dato. Men hva nå hvis jeg vil at pcen skal skru seg på automatisk alle dager, uavhengig av dato ? Jeg setter klokkeslett til 07:15:00, setter dato til disabled, lagrer innstillingene, pcen startes på nytt. Jeg går inn igjen i Biosen, og datoen pcen skal slå seg på har automatisk blitt satt til dagens dato, noe som overhodet ikke var mitt ønske.

 

Kan nesten virke som om Biosen rett og slett ikke klarer å lagre de ønskede innstillingene. Har en mistanke om at det kan være det store strømbruddet her på Vestlandet for ikke så lenge siden som kan ha hatt skylden, uten at jeg kan si dette for sikkert.

 

Har selvsagt prøvd å oppgradere bios til nyeste versjon, men uten noe resultat.

 

Er det noen av dere som har vært borti tilsvarende problem, og kan komme med noen gode, konstruktive (!) forslag til løsning ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...