Gå til innhold

CarTease


Anbefalte innlegg

CARTEASE 2004

 

Da var det endeligt klart for ett treff på denne kanten av landet også. Treffet vil bli hetende CarTease 2004 og vil bli avholdt den 28 - 30 mai. Location er på Amcar sine lokaler ute ved AMS Reiser på Kåsen, Bryne. Det er mulighet for overnatting med telt på plassen. Vi har prøvd å spekke inn så mange ting som mulig på en helg.

 

veg-oversikt.gif

(bilde er henta fra visveg. Derav den blå streken)

 

Program fredag

 

Innsjekking begynner. Ingen spesielle happenings denne dagen. DJ vil spille utover kvelden og natta. Kanskje også fremvisning av film(er)

 

Program lørdag

 

Banekjøring på Reve Gocartbane. Starttidspunkt er desverre ikke satt enda men vil vare så lenge som mulig.

 

For de som ønsker å være igjen på plassen så vil vi gjøre det mulig for dem som vil til å få tatt en måling av stereoanlegget sitt (dB-måling). Dette vil koste 20,-. Tidspunkt for dette vil være fra 14:00 til 16:00. Eventuelt utvidede tider ved stor pågang.

 

Klokken 18:00 vil vi starte festen med en Wet T-shirt konkuranse. Vinneren av denne vil motta en premie pålydende 1000,-. Etter endt Wet T-shirt vil DJ`er sette i gang musikken og spille ut i de sene nattetimer. Det er egen avdeling for dem over 18 år der det vil være servering og det er også innleid underholdning i form av strippere.

 

 

Program søndag

 

På søndagen vil vi åpne opp for ustilling av biler og diverse fra klokken 10:00 og utover resten av dagen. Firmaer vil også ha stands utover hele dagen.

 

Det vil også være dB-drag som starter klokken 12:00. Vinner av dB-drag vil motta en premiering i form av pokal. Inndeling av klasser o.l. vil en få mere informasjon om på selve treffet. Det vil koste 50,- pr deltager å delta i dB-drag.

 

Klokken 14:00 starter vi opp men Mini-Z kjøring. Her kan hvem som vil delta og vinneren her vil også bli premiert. Det vil koste 10,- pr deltagende bil.

 

Klokken 16:00 vil det bli avholdt ett burnoutshow. Beste burnout vil motta premiering i form av sponsing av Sandnes Dekksenter.

 

Klokken 17:00 vil premiering finne sted i disse kategoriene : Car of the Show - CarTease 2004, dB-drag, Mini-Z, Cartease`s Best Bournout, Wet T-shirt Babe, Best Car on Track.

 

 

Priser m.m.

 

Det vil koste 200,- for "helgepass" i åpningen. Dette vil være gyldig fra fredagen og ut søndagen.

Ved forhåndsbestilling vil prisen være 175,-. Medlemmer av Race 4 Fun vil ha egne satser som vi har opplyst våre medlemmer om.

Fra klokken 09:00 søndags morgen vil det koste 50,- pr hode i entrè.

Alle priser er pr. hode, selve bilen har fri èntre.

 

Det er muligheter for camping på selve plassen og for dem som ønsker hotell så er det 2 hoteller rett i nærheten : Bryne Kro og Motell samt Jæren hotell.

 

Har du mere spørsmål kan en sende mail til [email protected].

Alle typer med påmeldelser skal også foregå til samme mailadresse.

For å sikre seg plass o.l. vil vi anbefale å forhåndsbestille.

OBS : All forhåndsbestilling er bindende

 

Bare husk en ting når dere leser dette og vist dere vil komme. Vi gjør ikke dette for konkurransen sin del. Vi skal ha det artig og moro. Rett og slett Race 4 Fun ...

 

****

 

Søker også i samme slengen etter biler til en liten fotoshoot på samme plass nå lørdag den 28. Dette er bilder som vi eventuelt kommer til å bruke i reklamesammenheng til treffet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...