Jump to content
Sign in to follow this  
theggenes

Lepont SF201B

Recommended Posts

Jeg skal ha et Lepont SF201B (det svarte uten vinduer) men Microplex tar dem ikke inn lenger :(

 

Er det noen som vet om andre som kan skaffe disse? Har lett i flere dager nå men finner ingen i Norge som har dem og de svenske/danske sjappene som fører Lepont nekter å sende hit.

Share this post


Link to post

Sjekka Directron, de har det under et annet navn (Superflower) men det er tungvint å handle der for ikke-amerikanere, de krever forskuddsbetaling og det som verre er...

 

Takker for tipset uansett :)

 

Fant imidlertid en sjappe i Sverige som ser ut til å akseptere ordrer fra Norge, har lagt inn bestilling og håper jeg får bekreftelse på at det er sendt snart. Butikken heter www.mmshop.nu for de som måtte være interessert.

 

Edit: trykkleifer :roll:

Edited by Kharlaq

Share this post


Link to post

Tråden her er vel noe gammel til å bli dratt frem igjen, men her er en oppdatering dersom noen av en eller annen grunn skulle være interessert.

 

Fikk endelig bestilt en Superflower fra Nederland, de forlangte også forskuddsbetaling men har fulgt opp med den beste kundebehandlingen jeg har vært borti noen gang: Fikk nettopp en personlig mail der de lurte på om jeg hadde mottatt kabinettet ennå. Noe jeg ikke har fordi tollvesenet har hatt de sleipe fingrene sine bortpå og gjemt det unna på lageret sitt til over påske. Grunnen til dette er at posten antok at jeg ikke ville la dem ordne fortolling, men glemte å si fra til meg...

 

Uansett, nok klaging på posten og tollvesenet nå (grrrr) og over til "tekniske" data:

 

Prisen med frakt kom på 1344,16 kr, noe som er 84 øre mindre enn hva det kosta her i landet uten frakt. Selvfølgelig kommer momsen på toppen av dette så totalprisen blir noe høyere, men jeg synes fortsatt det var ganske rimelig med tanke på at det sendes fra Nederland.

 

Stanet er plassen jeg kjøpte kabinettet og de kan varmt anbefales hvis noen (som meg) absolutt må ha ett Superflower/Lepont kabinett som Microplex ikke har.

 

Forresten, mmshop.nu som er nevnt lenger opp viste seg å ikke sende utenlands, så de sletta ordren min og la tydeligvis mail-adressen min i spamlista si for der har jeg ikke fått ett eneste svar siden. Imponerende.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...