Jump to content
Sign in to follow this  
lumted

PHP, viser ikke feilmeldinger

Recommended Posts

Har et problem med PHP5 beta 4, det blir ikke vist noen feilmeldinger fra scriptene.

Kjører Windows 2003 Server med IIS 6.0.

 

I php.ini er følgende innstillinger gjort:

error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

display_errors = on

 

Eksempel på kode som ikke generer noen feilmelding:

<?php
echo "<h1>Hei</h1>";
echo "<h2>Hei</h2>"
echo "<h3>Hei</h3>";
?>

Tar jeg med semikolonnet som mangler, kommer det helt rett output.

Headere blir tydligvis sendt fra php eller iis, output er en tom html side:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>

 

Jeg har også prøvd å sette error_reporting (E_ALL); i toppen på scriptet, uten at det hjalp noe.

 

URL:

http://lillebill.sytes.net/test.php

(koden uten semikolon på linje 2)

 

Noen forslag?

Edited by lumted

Share this post


Link to post

Det var visst bare IIS eller PHP som hadde cahca instillingene i php.ini, for nå får jeg feilmeldinger uten å ha foretatt meg noe som helst mer enn det som står i posten over.

 

Parse error: parse error, unexpected T_ECHO, expecting ',' or ';' in c:\Inetpub\wwwroot\test.php on line 4 :D

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...