Jump to content
Sign in to follow this  
XzysteRr

E-Mail LED og MS Outlook

Recommended Posts

Har en REC Smartbook 700 (bygd på Asus etterellerannet) PIII850 MHZ. Ved å legge inn en utility til den laptopen får man en blå LED til å lyse når du har ny mail.. Men de drittoppdateringene til MicroSoft har gjort så det kommer opp en melding som spør om je vil tillate det programmet å herje med Outlook hver gang jeg får en mail!!! går ikke an å velge alltid tillat! Det er enten ja eller nei og tillat for 1min, 2min osv til max 10 min!! Bruker laptopen på jobben så det er kjekt å se om man har fått mail uten å fjerne skjermbeskytter og evt hvilemodus osv først! Hvordan får jeg bort den meldinga??

 

På forhånd takk for hjelpen..

Edited by XzysteRr

Share this post


Link to post

Da må du vel inn på "avansert" eller "egenskaper" ettellerannet sted, og skifte sikkerhetsmodus. Du har antagelig på høy sikkerhet, som krever din tillatelse hver gang et program ønsker å koble seg opp på internett... noe sånt?

Share this post


Link to post

Har lest om det samme problemet hos folk som bruker spamfilter (f.eks. Sunbelt Software Inc.'s iHateSpam og Cloudmark Inc.'s SpamNet). Jeg tror den nye Office oppdateringen sikkert rammer flere applikasjoner. Synderen er altså et program du har som stanser forespørselen, f.eks. et spamfilter. Du kan jo starte ved å kikke nede i høyre hjørnet blant det som finnes av ikoner der.

Edited by Prinzmetal

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...