Gå til innhold

AGP drivere fra VIA; problem?


Anbefalte innlegg

Jeg installerte de nye AGP driverne fra VIA i går kveld.. rebootet og skulle teste om det ble noen bemerkelsesverdig økning av poeng i 3dmark 2001.. så viste det seg at jeg fikk 800 mindre poeng enn jeg fikk med de gamle driverne!

 

Et fall fra 3200 til 2400 .. Så prøvde jeg å installere de gamle driverne igjen fra via 4in1-pakken.. fortsatt ikke flere poeng.. så installerte jeg detonator driverne på nytt (23.11)

 

Ikke noe bedre av det heller? .. Nå er det ikke sånn at jeg er så veldig opptatt av poeng, men det at jeg får mindre betyr vel bare at ytelsen faller i spill også..?

 

Har dere kloke mennesker noen løsning på problemet? :smile: .. skal antagelig formatere om ikke lenge.. men uansett..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når ytelsen faller så mye i 3DMark vil jeg si det er sikkert at du mister ytelse i spill også. Det er jo samme saken det er snakk om (..nesten) 3DMark og spill er jo fortsatt 'bare' 3D-grafikk.

 

Jeg har ingen løsning på problemet! Litt rart. Det ga litt ytelsesøkning for meg i hvert fall. Under 100 poeng, men dog. Kjører Detonator 27.42, siste VIA 4-in-1 (pluss nyeste AGP drivern som man legger inn separat, doh) og WinXP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...