Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Arctic: Har løst PSU problemet på en annen måte. Hvis du ser på viftegrillen på topplaten har denne en "utvekst" bak med to ekstra skruer. Disse to går ned gjennom topplaten og trekker PSU opp til topplaten. PSU fungerer da også til å stive av hele toweret litt ekstra, samtridig som det kommer opp i vater. Skal få tatt noen bilder av løsningen å lagt ut etterhvert. Tror det er noen bilder av det ganske tidlig i worklogen, men de er ikke helt gode.

Lenke til kommentar

Er allerede laget opptil flere vinduer. to i toppen og et i siden. Godt forslag, men tror det blir vanskelig å få skikkelig pent. Er tilhenger av ganske rent og enkelt design, så er liksom litt skeptisk til å hive på masse stæsj som egentlig ikke har noen funksjon (hvis du ser bort fra fronten da ;))

Skal sette meg ned å titte litt på reflektor saken nå. Skal gi beskjed etterhvert om hvordan det går.

Klarte btw å kjøre ripoff dremlen min til de evige jaktmarker i går. Hvis noen vet hvor man før tak i en orginal dremel billig er det bare å si fra. Må få kjøpte meg ny i løpet av neste uke tror jeg. Bestilllt slot-in dvd rom nå, og den er vel her like over helgen.

Lenke til kommentar

Testet et par ting nå. Prøvde først å borre LEDen direkte inn i plexien, men reultatet ble ikke bra. Tro rett og slett plexien er for tynn til å få spredt lyset skikkelig. LEDen kommer bare så vidt inni, mesteparten er utenfor plexien. Lyset ble uansett altfor konsentrert og dårlig spredt. Har nå pusset ned reflektoren endel inni. Resultatet ble faktisk ganske kult.

 

rl.jpg

Stripene kommer mye mer til syne nå, og det ser egentlig ganske tøft ut. Er faktisk litt usikker på hva jeg skal gjøre nå. Ene alternativet er å ha den sånn den er nå. Det andre er å pusse litt mer inni for så å lakke reflektoren sort. Er ganske sikker på at det vil gi jevn belysning over hele platen.

 

Noen synspunkter for hva jeg skal gå for?

Er liksom litt mer "hvordan i ####### fikk han til det der" faktor over stripeløsningen, samtidig som det ser ganske bra ut. Den opprinnelige planen var å ha jevnt lys bak hele logoen. Det ser bra ut det og, men er ikke fult så spesiellt.

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar

har lest posten i stillhet til nå, men når jeg så reflektoren slik den ble så måtte jeg bare si ifra at du ikke under noen omstendigheter må bytte den ut. Den ble rett og slett suuuper tøff. Ellers må jeg si at du nå har et kabinett av de skjeldne :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...