Gå til innhold

digital IXUS 4 vs. Fujifilm S5000


Anbefalte innlegg

Først, etter å ha lest akams test av Digital IXUS 400 sitter jeg igjen med følgende (link: http://akam.no/art.php?artikkelid=896 )

 

bildekvaliteten er god, og det er et godt kamera hvis man ikke trenger å zoome (mye) eller ta bilder hurting? Ellers har det dårlig batteritid, og kamerahuset er dårlig.

 

Så til Fujifilm S5000 ( http://akam.no/art.php?artikkelid=3749 )

For meg ser dette kameraet ut til å være i en annen klasse, men betaler vi for bra kamerahus og dårlig elekronikk? et av minusene i akameras test her er mye støy på bildene, og at bildet ikke er godt nok hvis det er overskyet (litt overdrevet kanskje).

 

Jeg vet jeg kan gå inn og kikke på bilder av de respektive kameraene, men jeg har mildt sagt lite peiling. Skulle så gjerne hatt et digitalkamera til under 5K med muligheten til å utvikle meg som fotograf ved å "leke" med forskjellige intillinger, men hvis dette går på bekostning av at bildeskarpheten blir dårligere er det jo liten vits. :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv gått å siklet på et s5000, men syns ikke bildekvaliteten var noe å skrive hjem om. Kameraet er topp på en rekke områder, men det er tross alt sluttproduktet som teller, så jeg slo det fra meg. Ville heller sett på noen andre modeller om du ønsker deg et kamera med kraftig zoom. Hva med de nye modellene som Olympus har lansert? Du kan sikkert gjøre et godt kjøp på C-740 og C-750 når de nye modellene når butikkene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...