Gå til innhold

Adobe Premiere Pro


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har litt problemer med Adobe Premiere Pro. Redigeringen går helt fint, men når jeg skal se på preview hakker filmen volsomt. Noen som vet hva som er problemet? Dataen min burde klare det. Har nettop kjøpt ny. AMD Athlon 3200 64, 2 GB RAM, 2x200 GB HD, ATI Radeon 9800XT Pro, Asus A7N8X med nForce2 brikkesett. Det burde da holde?`

 

Er det noen som eventuelt kan foreslå noen alternative redigeringsprogrammer? Ganske Profesjonelle helst. Lignende Final Cut 4 og Avid. Men ikke akkurat de...

 

På forhånd takk..

 

Per-Eivind

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisan!

 

Du burde virkelig ha så det holder! Har mye det samme oppsettet som deg, bare halvparten av minne og diskstørrelser... Fra tid til annen har jeg erfart at preview blir litt "hengende", men at det blir normalt igjen etter å ha kjørt en omgang med Diskeeper for å defragmentere aktuell disk. Jeg kjører heller ikke app. og prosjekter på samme disk, etter instruksjoner ifg manualen. Kanskje det hjelper?Synes ellers Premiere Pro er et godt program, og vesentlig bedre enn forgjengeren 6.5! Skjønt det er krever sitt av maskinen, det skal være visst!

 

degas

Lenke til kommentar

Ahh, jeg satt å tenkte på det og kom plutselig på en mulig løsning.

 

Bruker du .mp3 filer til musikk? I Premier 6.5 gikk det i alle fall an å importere dem og redigere med dem, men det funka veldig dårlig når du skulle eksportere til kamera. Brukte mange timer og mange stygge ord før jeg fant det ut.

 

Bruk .wav i stedet.

 

For å konvertere .mp3 til .wav er det en kjempegod løsning å bruke en gammel WinAmp spiller. Jeg bruker 2.666. Bare gå inn på preferences plug-in og output. Velg Nullsoft Disk Writer plug-in, trykk configure og velg den katalogen du vil at fila skal havne i.

 

.wav filene er bittelitt lengre men for alle praktiske formål (som fysikkproffesorn sier) har det ikke noe å si. Det er bare å legge dem under hverandre så får du se.

Lenke til kommentar

Kult at det funka!

 

Jeg kom på enda en ting som kan hjelpe. I Premier 6.5 var noe som het "project trimmer" eller noe sånt. Det lagde det samme prosjektet i en ny mappe og klippte bort det du ikke hadde brukt av råfilm. Det hjalp mange ganger meg for å få bort hakking og frigjøre plass på harddisken. (Klippene legger seg nærmere hverandre på harddisken) Du kunne legge igjen litt film på hver side av alle klippene også, slik at du hadde litt å redigere på hvis du likevel ikke var helt fornøyd..

 

Jeg prøvde å finne igjen denne funksjoneni Premier Pro men fant den ikke. Er det noen som vet hvor den forsunne funksjon er blitt av?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...