Gå til innhold

PC suite problemer


Lynx

Anbefalte innlegg

Kjøpte meg en Nokia 6600 i dag, og har tilbrakt hele ettermiddagen og kvelden med å prøve å få den til å fungere sammen med pcen min.

 

Problemet mitt er PC suite. Sliter med å installere det.

1. Når jeg starter installasjonen, og har valgt hvor det skal legges osv. skjer det ikke mer. Går jeg på oppgavebehandling så har jeg 2 setup.exe tråder liggende, en på ca 3mb og en på ca 20 (brukt minne). Kutter jeg den store, lukkes installasjonsprogrammet. Lukker jeg den lille fortsetter installasjonen uten videre feil.

2. Etter installasjonen, og den påfølgende restarten får jeg problemer. Får flere beskjeder i forbindelse med komponenter fra PC suite (husker ikke navnene i farta, men de er referert til i "known issues" i readme fila.

Readme fila sier at problemet kommer av at jeg ikke har TCP/IP installert, bullshit. TCP/IP er installert og fungerer som bare det.

Noen som har vært borti tilsvarende, og løst det??

 

Det er hovedsaklig bluetooth jeg prøver å koble til med, men iogmed at programmet klikker virker heller ikke IR.

PCen greier forøverig å finne telefonen via bluetooth og IR uten PC suite, men jeg greier ikke å overføre filer via bluetooth (ærlig talt så har jeg ikke prøvd så mye på akkurat det ennå)

 

Vital info:

IBM R40, med IBM PCMCIA bluetooth kort. WinXP, Nokia 6600.

 

Skal laste ned PC suite fra nokia i morgen, se om det hjelper....

 

Eneste jeg veit om som jeg gjorde feil var at jeg installerte den nye pc suite uten å avinstallere den gamle (fra min 7210). Begge har blitt avinstallert og den nye har blitt reinstallert uten hell.

 

P.S. Som sagt, windows (programmet som fulgte med driverne til bluetooth kortet) finner telefonen, men ikke nokia programmene (dvs. det programmet som ligger i system tray'en, der du kan velge tilkoblingstype)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som funket for meg var et lite program som het "register cleaner" eller noe sånt. Det ligger på sidene til Nokia/pc suite download siden men under den engelske utgaven. Av en eller annen grunn så ligger den ikke på sidene til den norske utgaven. Når det blir spurt om språk be om engelsk og last ned "cleaner" programmet. Det virker som det trengs for å få en helt fersk innstalering. Etter det har pcsuite funket hos meg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...