Gå til innhold

Angående test av bærbare fra Acer


Anbefalte innlegg

Hei,

 

vi har fått særdeles mye e-post fra folk som vil se test av bærbare fra Acer. Rett før jul ble vi enige med Acer om å få låne et par modeller til test. Acer dukket aldri opp med de spesifikke maskinene vi hadde ønsket å teste. Vi fikk beskjed fra Acer om at de ikke hadde fått inn noen demomaskiner, ganske rart da andre nettsteder publiserte test av disse maskinene.

 

Etter nyttår fikk vi e-post fra Acer hvor de skrev at de ikke lenger ville ha en utlånsavtale med oss (hvilken avtale?). Acer ønsket heller ikke å levere de to modellene vi hadde sendt testforespørsel om. Det underlige er at Acer har ikke begrunnet hvorfor de ikke ønsker en testavtale med oss, vi har forsøkt å sende flere e-post til Acer for å spørre hvorfor, men vi har ikke fått noe svar. Det blir derfor ingen test av bærbare fra Acer i fremtiden.

 

Å få produktene sine testet hos barbara.no er en gratis tjeneste som er tilgjengelig for alle seriøse produsenter og leverandører av bærbare datamaskiner i Norge (og utlandet). En tjeneste som har en leserpotensiale på over 250 000 unike lesere hver måned. En tjeneste som Acer ikke ønsker å benytte seg av.

 

Hensikten med denne e-posten er å fortelle at det er ikke vår feil at det ikke har blitt test av Acer maskiner slik vi lovet våre lesere rett før jul.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

All PR er god PR:-) At Acer føler seg for store for "lille" barbara blir også feil synes nå jeg. Vi har et leserpotensiale på 250 000 unike brukere hver måned, så det må jo være galskap å ikke si nei til slikt. Andre produsenter har hatt liknende holdning overfor oss (jeg skal ikke nevne noen navn), men de har snudd fort.

 

Ja, det blir en god del fine tester fremover;

 

Tundra 1557

Z-note 2125

 

Det har vært lite tester i en periode nå, fordi vi har vært litt opptatt med å beta-teste nye benchmarkprogrammer fra en del produsenter. Vi har også endret testplanen vår, som inkluderer testing under en del ny programvare som f.eks.:

 

SYSMark 2004

Content Creation 2003

Video enkoding

 

Eller så har vi jobbet med å øke funksjonalitet (skrivervennlige artikler, bedre søk, raskere annonser ++). Har dessuten vært en del jobb med å fikse sidene etter innbruddet også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...