Gå til innhold

OC av prossesor


sweetness

Anbefalte innlegg

Jeg har store problemer med å få litt ekstra futt ut av min AMD 2700+ 2.17 GHz (T-bred). HK mitt, Abit NF7-S (nForce 2) vil ikke samarbeide. Når jeg er i bios og skal sette opp cpu-frekvens (orginalt 166x13) til 166x14 \ 166x15 er den overhode ikke interresert i det (ikke 166z13.5 engang!) Jeg har satt på ny vifte på prossesoren (og den kjører på maks) + artic silver kjølepasta. Ekstra vifter i kabinettet også.

 

Har leitet på Abit sine sider om hva det støtter men finner ikke noe men de skryter på seg "...ABIT SoftMenu™ : The overclocking function includes CPU frequency, Vcore, multiplier, chipset & DDR voltage and AGP VDDQ voltage adjustment available to maximize your system performance..."

 

Trenger jeg ny bios?

 

NF7-kortene har sikket mange der ute --> noen erfaringer med OC

 

(er ikke noe utprega ekspert så noen tips tas vel imot)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Mener at dette "ABIT SoftMenu™" er et windows program som du kan bruke til å overklokke direkte fra Windows!!! Det burde følge med cd'ne som kom med hovedkortet. Eller så kan det lastes ned fra Abits hjemmesider.

Softmenu er i BIOS! Om man får det i Windows tviler jeg sterkt på. Vil bare si at Softmenu er genialt, og alle burde ha hatt en slik BIOS.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...