Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Windows Update


Anbefalte innlegg

Jeg har problemer med Windows Update, kommer til der jeg skal innstallere men for beskjed at svchost.exe har gjort noe gjærnt og avsluttes, så skjer det ingenting . Eller for ikke noe feilmelding i det hele tatt jeg trykker "install" knappen flere ganger men ingen reaksjon. Har gått over Internet Explorer sikkerhets innstillingene og kan ikke finne noe særlig begrensning der.

 

Er det flere der ute som har problem med Windows Update eller er det bare meg?. Må nevne at jeg reinstallerte windows 2k og det er mange oppdateringer, har prøvd å ta få av gangen men det hjelper ikke.

 

jj

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja, er fullt mulig :)

tok ca 5 minutter fra jeg koblet i kabelen til msblaster var på besøk her en gang...

msblast gjør også så du ikke får kjørt windows update. last ned removal tool for ms blast fra symantec.com, og kjør deretter den nødvendige patchen fra win update. evt få noen til å laste den ned og sende den til deg hvis du ikke kommer inn på win update

Lenke til kommentar
Stemmer det........

****** heller, det første jeg gjorde var å ta Windows Update, mener du at jeg har fått det derifra? Har vært innom itavisen hd og vg. Må man ikke installere en patch også fra Windows Update for å bli kvitt blaster? Hvordan skal jeg installere patchen hvis jeg ikke klarer å laste den ned, noe allternativ site? skal installere Norten med engang.

 

 

jj

Lenke til kommentar
MSblaster er helt vanvittig aggressivt. Har faktisk opplevd å få det samme sekund som jeg har fått tilkobling til internet.

 

Denne fjerner viruset:

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe

 

Denne patchen må kjøres etterpå:

http://www.microsoft.com/downloads/details...32-3de40f69c074

Takk for tipset men har kjørt begge, fixBlast fant ikke blaster, da kan det ikke vare det. Jeg klarer heller ikke å installere norten, hvilket andre orm oppfører seg som blaster? ellers må jeg prøve alle patchene fra symantic :(

 

 

jj

Lenke til kommentar

Hadde det vært blaster viruset ville maskina hans ha startet på nytt hver gang han kom på nettet (Remote Procedure Call).

 

Når jeg reinstallerer Windows løser jeg ganske enkelt Blaster-problemet med at jeg hiver opp firewallen før jeg kobler meg på nettet... Dvs, nå er jeg bak ruter-firewall - men før jeg fikk rutern ;)

Endret av KriFos
Lenke til kommentar
Kanskje det er en bug, prøv å kjøre windows uppdate ....nei, vent litt :)

Kanskje du finner noe ved å kjøre onlin e virusscan her: Trend

kjørte panda ingen virus funnet :|............problemet forsvant like mystisk som den dukka opp Jeg tror at det som hjalp var å installere service pack 3 og 4.......etter det gikk det å kjøre Widows Update og etter Windows Update fikk jeg endelig installert norten antivirus og brannmur

 

Takk til alle som svarte

 

jj

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...