Gå til innhold

Vietcong - First Alpha


Anbefalte innlegg

Jeg har akuratt prøvd den nye expansion packen til Vietcong,, Vietcong - First Alpha.. Jeg sier bare en ting, Ikke kjøp det!! Sugde som bare det, spillet er jo bare blitt værre en orginalen. En annen ting som også virker ganske sløvt er at når jeg installerte det, så står det ikke Vietcong - First Alpha, på snarveien. Men Vietcong - Fist Alpha. LOL tenkte jeg, det er seriøst også.. For noen sløve folk altså.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg skjønner ikke hvorfor du kjøpte det hvis du ikke likte orginalen heller.

Jeg tviler på at trådstarter har kjøpt spillet i det hele tatt.

Han har selvfølgelig ikke kjøpt spillet. Rippegruppen Fairlight "utgav" det og kalte det ved en feil First Alpha. I crackfixen som kom litt etter beklaget Fairlight dette.

:thumbup: sier nå jeg.

 

Og for de av dere som nå tenker "han forbanna piraten" så stemmer det at jeg lastet ned spillet. Jeg kjøper nemlig heller spillet på internett for 129,- enn å betale de 299,- for det på Akers Mic. Desverre klarte jeg ikke å vente (Vietcong var jo bare så bra), og lastet det ned mens jeg venter på å få det i posten.

 

Til spillet: Har nesten spilt ferdig femte brett, og synes at originalen var bedre. Fist Alpha har altfor mange "liste seg inn i fiendens base, og går man et skritt feil oppdager de deg og man må finne en helt annen teknikk"-oppdrag. Men de nye våpnene er jo dritkule.

 

Men har noen skjønt hvordan man bruker bajonnettene? :no:

Lenke til kommentar
Jeg ble også oppdaget hele tiden..et tips kan være å gå alene og sette igjen teamet ditt i begynnelsen, siden det er de som hele tiden avslører meg..

Hmm har gjort dette, men jeg blir alikevel oppdaget. Problemet mitt er at jeg ender opp med å lete og lete, uten at jeg aner hvor den forbanna radioen er!

Noen som kan prøve å forklare meg hvor jeg burde gå? :blush:

JA jeg hater snikeoppdrag i diverse spill, og jeg hater splinter cell! Der, nå var det sagt :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...