Gå til innhold

bruk av linux forumet?!?!


Gjest mafister

Anbefalte innlegg

Gjest mafister

Hvorfor blir linux forumet bare brukt til "linux suger!" og "WinXP eller linux" tråder? Det virker som folk generelt bare er ute etter å flame folk her. Så fort man spør om en problemstilling eller kanskje noe teknisk så tar det år før man får svar.

 

Kan ikke hardware.no sette opp et eget "os" forum for dette. Sånn at de som virkelig har brukt for hjelp får det. Jeg synes at forumet begynner å nærme seg til a bli en arena for fjortisser med et oppmersomhets problem.

 

Vedder nesten på at det blir hundrevis av useriøse og barnslige svar på denne tråden. Jeg oppfordrer andre linux brukere til å dele sine "seriøse" meninger om dette.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, eg har inntrykk av at det ikkje er så veldig mange linux-brukarar på forumet totalt sett. Kjem akkurat no på berre eit par som er aktive og gjev fornuftige svar på Linux-spørsmål (det er sikkert fleire).

Dei "fleste" her er interessert i kjapp hardware og gaming, samt teste-program (som går under windows).

For linux-folket er det ikkje 3dmark og overklokking som er viktigast, og da er det kanskje ikkje så naturleg å vanke på ein plass som dette.

 

Eg trur det er mangelen på ein stabil brukarbase som er problemet, og eit os-forum vil ikkje umiddelbart rette på det, men kanskje det kan hjelpe på sikt.

Lenke til kommentar

Et av hovedproblemene er at det er mye fjortiser på forumet generelt. En plage er jo også alle disse spørsmålene som åpenbert er stilt uten å lesse gjennom tidligere tråder eller annen meget lett tilgjengelig info. Men om det hjelper å opprette et eget OS forum skal være usakt.

Lenke til kommentar

Here it comes:

 

Dette er Off-topic. Hold derfor tråder som denne der.

 

Denne gruppen har blitt en mer *nix/Open-Source gruppe, istedet for Linux, men det er greit. gcc er gcc på NetBSD som Linux.

 

Jeg stenger tråder som bare er skitkasting. Noen tråder som havner feil, flytter jeg. Men sykt strenge regler blir folk bare grinete av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...