Gå til innhold

Trojansk hest (index[3].htm)


Anbefalte innlegg

Jeg skannet nylig PCen min med Norton Antivirus 2002, med nyeste virusdefinitions, og fikk meldingen om at jeg har en trojansk hest, med filnanvet index[3].htm. Denne er foreløpig isolert, og kan ikke repareres.

1.Burde jeg bare gå inn i Nortons arkiv over isolerte objekter og slette "index[3].htm" der, eller må jeg gjøre noe mer for å fjerne viruset helt fra PCen min?

 

2.Og er det viktig at jeg skrur av system restore- funksjonen, slik at PCen ikke tar backup av eventuelle infiserte filer?

3.Tror dere det vil være nok å slette denne ene filen som ligger isolert hos Norton, eller må jeg formattere PCen og hele pakka?

 

4.Kan PCen min infisere en annen PC som er koblet til en switch som igjen er koblet til switchen som min PC er koblet til, uten at jeg direkte sender over filer? Vi har ikke opprettet nettverk, de er bare koblet som beskrevet, deler internettilgangen.

Siste spørsmål:

5. Jeg har en del brente CD-er som er brent på min infiserte PC, men er ikke helt sikker på om de er brent før eller etter jeg fikk den trojanske hesten. Hvis jeg vil legge inn filer jeg har på disse CD-ene over på en annen maskin, holder det da å virusskanne innholdet på dem og evt slette viruset, eller vil filene på CD-ene være infisert for alltid?

Setter pris på raske svar

 

Takk for hjelpen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...